Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Před dcerou jsem to měla dost často… jedině lubrikant-jak píšou holky, a nebo to zkusit říct na gyn… třeba poradí něco lepšího ![]()
@klara123 píše:
Před dcerou jsem to měla dost často… jedině lubrikant-jak píšou holky, a nebo to zkusit říct na gyn… třeba poradí něco lepšího
Lubrikant používáme a gyndr mi řekl, že se to srovná
![]()
Mám to stejně jako atominnka, mažeme a na gyndě mi řekla trénovat..
ale těžko se trénuje za takových podmínek..
Zakladatelka
Ahoj, stalo se mi to poprvé v životě před 2mi měsíci - a bylo to Způsoené MYKOZOU!!! Bylo to fakt nepříjemné, po každém sexu taky trhlinky..poZději i svědění. Pomohl mi lék Z lékárny a do 14ti dní jsem měla Zas klid ![]()
Jinak nepomáhal ani ten lubrikant..prostě jsem musela vyléčit příčinu a bylo ![]()
Já jsem na tohle měla vaginální čípky - Gyntima probiotica a pak pořádný lubrigant - nejlíp na bázi silikonu. Opravdu to pomáhá ![]()
/ Jo a pro rychlejší hojení je nejlepší Saloos olej Intima na sprchování - hodně promašťuje a zvláčňuje. /
@darkblack a jaky lek?
zakladatelko, ja mam prasklinku mimo posevni vchod, po sexu se zhorsuje, u me je to urcite mykoza, ktere se po Augmentinu (ATB) v roce 2010! se nemuzu zbavit ![]()
@AniNevim v těhu jsem taky měla mykozu, pomohly ATB čípky od gyn. a pak lactacid mýdlo… od té doby mám klid ![]()
@klara123 prave, ze jsem mela uz asi 4 druhy globuli od gynekologa a GYnopevaryl na vlastni pest + antioxidacni kuru a nic. V lekarne mi dokonce rekli nemyt zadnym prostredkem na int. hygienu, ale ja stejne porusuji, protoze je to velka uleva… ach jo.
@darkblack píše:
Ahoj, stalo se mi to poprvé v životě před 2mi měsíci - a bylo to Způsoené MYKOZOU!!! Bylo to fakt nepříjemné, po každém sexu taky trhlinky..poZději i svědění. Pomohl mi lék Z lékárny a do 14ti dní jsem měla Zas klid
Jinak nepomáhal ani ten lubrikant..prostě jsem musela vyléčit příčinu a bylo
No, mně dr prohlížel a mykozu ani nic nemám ![]()
Obnovuji diskuzi, vy co jste měly problémy- oděrky po pohlavním styku (+ mykózy atd.) - jak jste to dále řešily??
@verciceek po sexu se už v podstatě preventivně máznu gelem z aloe vera, případně pokud už cítím, že by něco mohlo tak se máznu infadolanem, to je takovej malej zázrak na všechno a pěkně to hojí ![]()
Ahoj holky,
mám takový nepříjemný problém, tak proto anonymně.. V poslední době se mi stává velmi často, že po intimních chvílích s partnerem se mi dělají oděrky na poševním vchodu. Nikdy předtím jsem s tím problém neměla, ani ze začátku, kdy jsme si užívali mnohem víc. Je to nepříjemný, po sexu musím několik dní čekat, až se zahojím, jinak to šíleně bolí a pak znovu.
Máte některá podobný problém, nebo jste měla? A co Vám pomohlo?
Díky