Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky plánuji poprvé pořádnou oslavu pro dcerku v létě i s jejími kamarády, ale nevím moc co a jak. Snad se povede. Kdyby tu byl někdo, kdo už má zkušenosti, uvítám rady ![]()
@Anonymní píše:
Dceři bude šest, zvažuji oslavu, vždy slavíme jen jako rodina /jsme veliká, takže sestřenice atd./, ale přemýšlím i o dětské… Ale malá má jen tři kamarádky, rodiče se navzájem neznají… Okdy jste dělali tyto dětské oslavy?
@CokeLady Holky tak ted jsem se uklidnila.Nas malej ma v cervnu tri a dve kamaradky porad dorazi jak to oslavime a kolik deti a jaka vyzdoba.Ja jsem koukala. Prijde mi to zbytecne.On je malej stejne takovej lotr, tak by to jeste tak nevnimal. Vzdycky mame dve pidi oslavy od manzela rodina a je tam mala sestrenice a bratranec. A druha je u nasich na zahradce a taky dve ditka od brachy. Takova pohodicka a bohate to myslim staci.
Uz jsem se lekla po tom co se kamaradky ptaly ze asi nejsem normalni ![]()
Můžu se zeptat, jaká agentura pořádá takle osalvy? To by se mi mohlo jednou taky hodit ![]()
Syn si řekl o prvního oslavu narozenin teď sám v 9letech. Do té doby jsem to neřešila. Když s tím přišel sám tak jsme mu řekli počet kolik kluku si pozve a podle toho se to zařidilo. Syn měl oslavu spojenou s bowlingem. Kluci byli nadšení a měla jsem tam i jejich rodiče. Domluveno bylo že vše hradíme za děti a rodiče si svoji utratu platí sami. Zabavili jsme se všichni…teĎ syn jezdí taky po oslavách a je to fayn ale docela časově i finančně náročné..:D ale co bych zas pro děti neudělala…Dcera bude mít 6 jelikož oslavu viděla u bráchy tak chce taky ale to pořeším bud doma pozvu její kámošky k nám domu nebo je všechny vemu do dětského koutku ať se tam vyblbne..uvidíme do května času dost ![]()