Jaké koníčky, záliby pro děti?

13794
13.5.12 18:01

Jaké koníčky, záliby pro děti?

Ahooj holky,
tak začínám uvažovat, že bych dala malého na nějaký sport něco. Ale vůbec nevim na co… Zvažovala jsem hokej, tenis,.. Ale dneska malej jezdil poprvé úplně sám na crosce a absolutně se nebál, jezdil jak drak, na kole také hrozně dračí, baví ho motorky, kola, káry,… Jsou mu čtyři roky, nebo spíš budou v červenci :) . Chtěla bych poradit na co jste dali své děti, nebo na co chcete? A od kolika je dobré děti na jaký sport strčit? Jak zjistit třeba v čem se dítě vyjímá v čem by mohlo být dobré?
Poradte, rozšiřte mi obzory, budu mooc ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
13.5.12 18:04

Malý v únoru 5 let. Chodí na tanečky s dětmi z mateřského centra ( tancují na pohádkové písničky, mají i vystooupení). Od září začne chodit na florbal :) Jinak chodí s manželem na ryby. Ono ho nic jiného ze sportů nebaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
13.5.12 18:20

A ryby ho baví? Třeba z něj bude vášnivej rybář a druhý Kuba Vágner :D :kytka: … Vidíš to florbal mě ani nenapadl… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.5.12 18:22

@marcelka88 ono nás taky omezuje bydliště a naše práce :roll: nemáme čas ho vozit někam do většího města na jiné koníčky než máme tady na malém městě. ;)

jj, ryby ho baví. Florbal taky, manžel ho hraje v nějaké nižší soutěži tak ho chodí povzbuzovat a občas si spolu zahrají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
13.5.12 18:23
@verenika píše:
@marcelka88 ono nás taky omezuje bydliště a naše práce :roll: nemáme čas ho vozit někam do většího města na jiné koníčky než máme tady na malém městě. ;)jj, ryby ho baví. Florbal taky, manžel ho hraje v nějaké nižší soutěži tak ho chodí povzbuzovat a občas si spolu zahrají :D

S tím dojížděním to chápu, také jsem z vesnice a vim, že úplně na vše jsme si museli dojíždět… Ted tedy bydlim ve větším městě kde je víc možností… Ale nějak bych nejradši kdyby malej řekl co by chtěl dělat, ale on chce dělat vše co vidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
13.5.12 18:44

Prostě zkoušejte (já se přimlouvám za folklor :dance: ), on už se u něčeho uchytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.5.12 18:53

Ahoj takhle malý dítě bych nedávala na určitý druh sportu, ale zvolila na začtek nějaký všestraný, jsou kluby kde děti sportují a dělají vše atletika fotbal i badminton tenis a to dítě si pak samo určí co se mu líbí nejvíce :-) takže hokej třeba bych osobně dtě určitě nedala a tenis taky ne to ničí záda je to moc jednostraný sport pro dítě… toť má zkušenost jsem z rodiny sportovců :-) a jako malá vyskoušela snad vše lyže brusle tenis badminton atletika :-)

• Citovat
  • Upravit
5
1.10.15 11:24

Ahoj. Moc Vás prosím o vyplnění dotazníku k mé diplomové práci, ve které se zabývám rozhodovacím procesem rodičů při výběru zájmových kroužků. Věřím, že Vás vyplňování bude bavit, nemělo by zabrat více jak 6 minut. A já se těším na zajímavé výsledky :-) Mockrát děkuji! Dotazník je na tomto odkazu: https://volba-zajmoveho-krouzku-pro.vyplnto.cz/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.10.15 09:34

@salary když už chceš po lidech zdarma nějaké informace, tak aspoň ten dotazník udělej trochu logicky. Otázka č.5 je sice ok, ale nevím proč by dvě věci nemohly mít stejnou váhu, je to dost opruz to vyplnit, aby to prošlo a upřímně myslím že z téhle otázky vylezou nesmysly. lidi tam nafrkají prostě něco a nebudou bádat nad tím jestli je to skutečně tak. No a pak někde v druhé polovině povinná otázka o tom mezi kterými sporty jsme se rozhodovali… poviná… takže odpověď je že nerozhodovali. Když tady lovíš respondenty, předpokládám, že výsledky tady taky zveřejníš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí