Odkdy slipy?

96
4.6.06 13:11

Odkdy slipy?

Ahoj holky,
při pohledu v obchodě na slipečky mě napadla otázka, odkdy začít malému dávat slipy. Až přestane nosit plínky nebo je dávat až přestane nosit bodíčka takže i přes plínku? Můžete mi prosím poradit? Malému je 1,5 roku, díky Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
4.6.06 13:16

Ahoj, ja som začala dávať Vanesske nohavičky keď sme ju odúčali od plienky(2roky).Nohavičky mala aj pod bodinkom.U Tobiaska tiež začnem so slipkami až pri odúčaní plienok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
4.6.06 14:08

AHOJ

tak u nás jsme začali nosit slipy až se skončením plínek - tedy bez bodýčka, protože si dost dobře nedovedu představit, že klučík - který se sám učí čůrat vestoje i sám rozepne bodýčko - takže si myslím, že slipi a spoďárky až bez plínek…

Přeji úspěch v učení - u nás zatím nejstarší je bezplínek od 2,5let, holčičku to teprve čeká…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
4.6.06 16:28

Já kalhotky začala dávat při tréninku doma na nočník, kdy chodila bez plíny. Tedy, pár dní chodila jen v tričku nebo jen katatech od pyžamka staršího a pak se šlo do kalhotek. Na doma používám kalhotky, na ven na kratší cesty zatím také (a pokud je možnost nechat vyčůrat), na delší cesty a na noc dávám plíny - natahovačky. Takže pokud trénujete na nočník (celkem úspěšně), klidně začněte na doma.
Bodýčka používám taky - doma je má rozepnuté a při posazování si ho sama zvedá, aby ho nepočůrala, venku je to jen o malou vteřinku delší při sundavání. Na ven radši dávám trička, spíš z pohodlí, jinak nám vyhovuje obé.
 GaB

Samozřejmě od počátku jsme učily, že kalhotky si musí sundat a po vyčůrání zas obléknout…takže používáme, byť bez plen zcela nejsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
4.6.06 16:33

My jsme začali dávat až byl bez plínky. na plínku to nemá význam,jen by to byla další věc co táhne…navíc bodýčko má plínku držet,to slipy ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.6.06 18:07

My sme tiež dali slipky až keď už nebola plienka.A teraz zase nahrádzam slipky boxerkami..predsa len sa mi zdajú ako u veľkých,tak malých mužíkov najlepšie :lol: a dostať ich kúpiť už aj v celkom malých číslach,teda aspoň u nás.Na začiatok ale určite stačia slipky.A určite ešte máte čas…Môj Majko začal tak 2 aj niečo ročný,keď už cez deň nemal plienku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.6.06 18:10

Ahoj, my teda davame kalhotky, ale zacali jsem asi pred 2 mesici, kdy zacala mala chodit bez plinek :D

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.6.06 20:12

Ahoj,
my jsme zacali davat slipy, az si zacal sam rikat. Preklenovaci dobu chodil s holym zadeckem a kdyz chtel tak si sednul. Bodycka jsme prestali nosit, protoze je to tezke na rozepinani, kdyz potrebujeme rychle svleknout a taky kdyz si curne tak to ma na vsem :( slipy,body,puncosky atd.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.6.06 21:03

Ahoj Tery, souhlas s holkama. Slipy jsme začali dávat, až když jsme byli bez plenek.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
4.6.06 22:02

Ahojky,
také souhlas. Slipy nosíme od té doby, co jsme bez plen. Do té doby bodíčka + plenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
28.6.06 16:24

Ahoj,

slipy jsme začali dávat, když se nám konečně podařilo nějaké sehnat. Od cca 1 roku necháváme synka chodit doma (a po zahradě) bez plínek, první slipy jsem sehnala až když mu byl skoro rok a půl (před Vánoci) - to měl kluk výšku 78 cm, tak malé slipy se nekupují ale shání :cry: . Teď v čerstvých 2 letech nosí kluk přes den slipy (nebo holé pozadí), na noc a delší cesty dáváme plenu. Když jsou třicítky vedra, tak cestuje také jen ve slipech - do plíny ho nenutím, mně osobně by se v takovém „brnění“ hrozně potil zadek :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.25 19:58

Tak syn nosí slipy od svých 5 let zeď mu jemu 14 a začali mu erekce a říká že když nemá erekci tak mu to nevadí a když má tak také v pohode takže slipy úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí