Odklad očkování - Anglie

29
13.6.14 01:30

Odklad ockovani - Anglie

Ahoj maminky zijici v Anglii.
Vim, ze ockovani v Anglii neni povinne, ale pokazde kdyz jsem byla se synem u doktora a rekla, ze chci s ockovanim jeste pockat, tak na mne koukali jak kdybych se zblaznila a neuvedomovala si, jak to silene potrebuje ted, okamzite.

V soucasne dobe jsem s malym v CR a budeme tu jeste dva mesice. Nicmene domu nam porad chodi (kazdy mesic) znova a znova pozvanka na ockovani, ackoliv jsem u doktora nekolikrat rekla, at nic neposilaji, ze zatim ockovat nechci a budeme na dovolene.
Neresili jste nekdo to same? Muzeme mit z toho nejake problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
13.6.14 07:40

Ahojky, ja jsem sice ockovala, az na MMR, kdy zacala ta novota, ze jim ve 12 ti mesicich daji vsechny 3 vakciny vcetne MMR, tak jsem si rekla, ze to chci zvlast. A dalsi davku jsem davala kvuli nemoci pozdeji. Je pravda, ze mi rikali, ze me pak budou uhanet. Poslali pozvanku opravdu presne za dobu, co jsem rekla, ze chci odlozit.

Ale myslim si, ze ti nikdo nemuze nic udelat, protoze vis jak to tady chodi, nikdo te nemuze do niceho nutit.

Jen nevim, jestli to nebude mit vliv na prijem do skoly.to bys musela nekde zjistit. treba primo v skole. Na ockovani se me ptali jen ve skolce, kdyz jsem malou zapisovala, ted nas ceka skola, tak jeste nevim, jestli se na to budou ptat.

• Citovat
  • Upravit
29
13.6.14 09:31

Diky moc za odpoved. Ja ockovat urcite budu, ale chci zacit az po pul roce a vsechny davky po jedbe a co nejvice rozlozit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
13.6.14 13:52

Ja jsem i slysela, ze nektery doktori tady ockuji jednotlive…( i kdyz nam prvni pichal doktor, a pak uz jenom sestra)…ale kdyz jim to takhle reknes, tak by to meli splnit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure