MAM savička nevylévací

3384
11.6.14 21:07

MAM savička nekapající

Ahojik všem poradíte prosím? mám doma savičky do lahve MAM anticolic a bottle na savičce je napsano 3X a zjistila sem že je nekapající, ale nevím zda je i na mléko nevíte někdo? Mě se totiž zdá, že malé z toho to mlíko neteče :-( Díky za vaše postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4123
11.6.14 21:15

@mamulinka take ji mam tu anticolic ale asi obycejnou pac nam normalne mleko tece a pak mam jeste takovy hrnecek a ten je nekapaji a do toho davam male jenom caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
11.6.14 21:17

Holky mají tu 3X na čaj a teče jim to hodně. mlíko nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
11.6.14 21:18

Ok díky :-) čajík mám ten teče ok jen to mlíko nějak nejde tak me napadlo to najit zda je i na mleko ale nikde sem to nenašla proto diskuse… tak diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.6.14 21:22

@mamulinka kup oznaceni 3 nebo X ty tecou azaz sami ;) myslim ze jsou oznacene jako pro deti od 6.mesice a na obalu savicky nesmis mit preskrtlou kapku s vodou :mavam: jsem na mobilu nemuzu poslat odkaz…koukni na jejich stranky tam je to popsane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
11.6.14 21:25

@superandrysek tak tu práve mam tu 3 s tou přeskrnutou kapkou :-(dik za radu koupim ty jine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.6.14 21:29

@mamulinka tak to je tim, jsou to netekouci savicky. Dceri byt je ji temer rok jeste donedavna vyhovovaly ale chapu ze nektera decka chteji „proud“. Vidim ze vasi princezne je lehce pres 4.mesice ja bych ji nezrapila a dala ji tu savicku pro starsi…nebo tu savicku jak mas dom promni a pomackej ona se vic rozsklebi a mlicko potece lip, snaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.6.14 21:59

Savička 3X je pro děti starší půl roku, vždyť je to tam napsané.
Kup jí normálně 1, max. 2.
Syn se z trojky naučil až kolem 9. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
12.6.14 07:17

Holky díky moc za vaše rady :-)Manžel omylem koupil tuto kdyz sem chtela savičku na kaši kvůli zdravotním problémům:-) A jelikož ty co byly v lahvi při koupení byly už jeté tak jsem tam zkusila dát tuto když už jí koupil. No tak to zase vrátím zpět. Byl to je obyč dotaz :-)

@superandrysek ja ji nechci trápit a netrápím jak jsem psala už víše :-) díky ti moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
12.6.14 07:43

@mamulinka ja vim to je jasne ;) myslela jsem to obrazne. Na kasi je ta 3 nebo X dobra tak uvidis. Kdyztak jsou na trhu variabilni savicky, dela to avent, ale me se jima mala v tomto veku zajikala. Musis vyzkouset covam bude sedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
14.8.14 14:56

Potřebuji poradit ohledně nevylévací savičky MAM. Jde o tu, která se prodává na lahvi 330ml, na krabičce je myslím označení 3 a přeškrtnutá kapka. Tato savička nám vyhovuje, ale dá se koupit jen tato savička bez lahve? Několikrát nám už praskla a pak jsem musela koupit celou novou lahev, protože u nás v DM mají náhradní savičky jen ty s označením číslem a nejsou to ty nevylévací. No a teď nám praskla asi po dvou týdnech a to už je fakt moc. Nebo prosím radu na jinou lahev s nevylévací savičkou (nemyslím učící hrníček). Prostě klasická láhev a aby nekapala, když se otočí dnem vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
14.8.14 15:00

U nás teda normálně prodávají i jen ty samostatné nevylévací savičky s filtrem. Ale ne vždy je mají. Kromě DM jsem na ně narazila i v Tescu a v některých lékárnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.8.14 15:01

V Brně ji prodávají myslím v každém DM. Zkus zajít do jiného DM, většího, myslím, že v Praze by to neměl být problém. Nebo v Tesku jsem ji tuším viděla taky. A když ani to ne, určitě seženeš na netu:)

Příspěvek upraven 14.08.14 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
14.8.14 15:02

Našla sem jí na mimibazaru, že je paní prodává poslala jsem vám soukromou zprávu :-) Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.8.14 15:03

@mamulinka mě z ní mlíko neteklo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie