MAM savička nevylévací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3268
8.9.14 19:09

@Furling ta nevylévací, je tam takový ten symbol přeškrtlé kapky. Bydlím kousek od Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9550
8.9.14 20:27

@wemi ty jo, kde jsi ji sehnala? Jsi asi jeedina v republice :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3268
8.9.14 21:52

@Furling v dm(omylem, moje malá chce ty co tečou :D ) a jedna byla k hrnečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.9.14 09:51

Já také sháním nevylévací savičku MAM (před nedávnem jsem tuto diskusi obnovovala). Neznám to označení 3X, znám 3 s přeškrtnutou kapkou. A všude mají jen klasické vylévací. Mêli je jen na 330ml lahvi, ale nechci furt kupovat lahve a i jsem koukala, že u nás v DM ani na té lahvi není. Nebo sháním jinou klasickou lahev nevylévací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.14 11:06

Zdravím, já také bez úspěchu sháním nevylévací savičku MAM od 6.měsíce, švagrová mi prošla snad všechna DM v Praze a nic a to jsem jí nedávno v DM sehnala, dcera z ní krásně pije a dokud nepraskla, tak ani nikde nebylo vylité mléko nebo čaj, našla jsem možnost objednat přímo na stránkách MAM, ale objednávka musí být min.za 19eur :( a pak jsem ještě našla nějaký e-shop Ája Shop, tak to zkusím objednat tam (odkaz je http://www.ajashop.cz/…nekapajici-6)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.9.14 12:38

Sháněla jsem také nevylévací, cca před 3 měsíci, nikde jsem nesehnala, dřív jsem kupovala v DMku, byla jsem ve dvou a už je tam taky nemají :,( Obešla jsem všechny možný lékárny a obchody a nic, v lékárně by mi ji prý objednali, tak se dívala do PC a prý to ani dodavatel nenabízí, takže to objednat nejde. Musela jsem koupit obyč. tekoucí, ale už jsem z toho na mrtvici, syn leží v postýlce a když si lahvičku vyndá z pusy, tak mu mlíko stříká až do očí, dneska mi flašku hodil na zem a všude všechno od mlíka :( Tak jsem se vážně už naštvala a prolezla jsem celej net a zadařilo se na MMB http://www.mimibazar.cz/foto.php?… . Tak zkusím objednat, doufám že mi přijde ta správná a jestli ano, tak budu skákat radostí 3 metry vysoko :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí