Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@nunik no mliko zní neteče dítě nemá šanci to zní dostat
Ale čaj je ok ![]()
Se mi to odeslalo nějak dřív…takže jí mám doma, jednou použitou, objednávala jsem jí z internetu
Děkuji všem za příspěvky, podívám se po ní. Já jsem si myslela, že tuto prodávají jen k té lahvi, tak je super, jestli se dá koupit i samostatně. Nám z ní malá pije mléko bez problémů, myslím, že jí to normálně teče. Ona dost málo jí, tak ještě i v noci pije mléko. Já jí jen strčím láhev do postýlky a ona si ji sama drží. Jenže ji pak vždycky někam hodí a často ji najdu tak, že by se jí vylila do postýlky nebo na zem. Tak nám právě vyhovuje tato savička.
Holky, jde sháníte tu 3X? Ptala jsem se po všech DM, Tetách, Tescích, Intersparech a v lékárnách, ale jak je přestali dělat a dělají zvlášt 1, 2, 3, nevylévací a X, tak mají všude jen ty vylévací… dokonce paní v lékárně v porodnici i dětské nemocnici říkala, že se ani objednat nedají, tak nevím, kde je sehnat, malá mi pije jen z ní… poradili mi koupit takovou tu hrubější silikonovou (dělají růžové a modré) s tím, že to má přídavný ventilek a dají se z ní udělat obě varianty - kapající i nevylévací… jenže malá mi to kouše a vypije tak 100 ml, přitom vždycky žahala tak 270
v Brně jsem ji zkrátka nikde nesehnala, před asi 4 měsíci jsem na ni narazila náhodou ve Vyškově, ale to byl asi jen doprodej starých zásob, ted prostě nikde není… nevíte náhodou, kde sehnat po Brně?
Jo a ještě jsem zkoušela, že na to jde ta klasická Aventácká, tak možná ještě zkusím ju, jestli maj taky nevylévací… malá se tím baví, že pak stříká kolem sebe, když to kape ![]()
@Furling Jé, která to je? Já kupovala savičku MAM 3X před měsícem v DM ![]()
a když ne tam, tak na feedu?
@Furling já jsem ji koupila někdy v červenci přímo na lahvi
ale samotnou jsem ji neviděla.
@Bára 01 chjo, v jakém DM? Já jich obešla snad 5 po Brně a všude mají jen 3 a 3nevylévací už ne
ani na netu se nedá nikde objednat, jsem z toho jelen ![]()
A která je co? ![]()
@Teruna000 já ji právě samostatně taky už neviděla
a lahvičky máme, tak ty kupovat nebudem, leda pro další mimi ![]()
@Furling Omlouvám se, teď na ni koukám a ona nemá 3X, ale jen X
a to máš na mléko, nebo kaši? Já touhle savičkou dávám kaši a neteče to.
@Bára 01 nene, kaši jí lžičkou, potřebuju na mlíko… ale asi ji taky postupně naučím na hrneček, vodu už z hrnku pít umí, tak asi začnem takhle praktikovat i mlíko
akorát přijdem o ten rituál v postýlce… holt už si musím zvyknout, že je to už velká holka ![]()
@Furling mám doma 2, jedna je úplně nová(byla k hrnečku) a jednu jsem koupila omylem a dcera ji 2× dala do pusy a nejde jí to, tak mi leží obě ve skříni. Jestli budete mít zájem, tak můžete napsat SZ a domluvíme se na nějaké symbolické ceně ![]()
Oni tu 3X přestali úplně dělat:( V Brně k nesehnání:( Taky ji syn má rád, už si ji zničil, tak jsem z nouze koupila klasickou trojku a na obale jsem koukala, že píšou, že vyrábejí ještě nevylévací (ve znaku pouze přeškrtnutá kapka) a pak X na kaši. Tak jsem se pídila po té nevylévací, ale taky k nesehnání ![]()
Na vodu má syn už pítko od MAM, to je taky super.. No a mlíko holt krmím teď sama, jinak by to bylo všude:(
@wemi a to jsou ještě ty staré 3X nebo ta samostatná nevylévací? A odkud jsi?