Odklánění při kojení

4
13.9.23 11:02

Odklánění při kojení

Dobrý den, ahoj 😊 mám otázku ohledně kojení. Máme doma 6ti týdenní miminko. Celou dobu kojím bez problému. V porodnici jsme začínali s kloboučky, nyní už kojím bez. Poslední dobou se malej přisaje a i přes to, že z bradavky vytéká mléko, se během vteřiny po přisátí odkloní, začne plakat a následně začne bradavku opět hledat. To se opakuje několikrát než se přisaje a nakojí se úplně. V čem může být problém? Moc děkuji 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
818
13.9.23 11:12

To mi delal syn, problem je podle me v tom, ze jak zacne polykat, zacne se mu posunovat potrava ve strevech a zacnou mu jit prdy. Takze kdyz zacne jist, tak ho yacne bolet brisko, a jak si prdne nebo se vykaka, tak se uklidni a naji se. Mne se syn temer vzdycky pri kojeni pokakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
13.9.23 11:52
@Bara119 píše:
Dobrý den, ahoj 😊 mám otázku ohledně kojení. Máme doma 6ti týdenní miminko. Celou dobu kojím bez problému. V porodnici jsme začínali s kloboučky, nyní už kojím bez. Poslední dobou se malej přisaje a i přes to, že z bradavky vytéká mléko, se během vteřiny po přisátí odkloní, začne plakat a následně začne bradavku opět hledat. To se opakuje několikrát než se přisaje a nakojí se úplně. V čem může být problém? Moc děkuji 🙏🏻

U nás takhle vypadal bojkot kojení. Trvalo to pár dní a osvědčilo se mi kojit ještě ne úplně probuzené mimino. Po pár dnech to odeznělo.

• Citovat
  • Upravit
41949
13.9.23 11:55

Neteče mléko moc rychle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.9.23 11:57

Klasicky bojkot, zkus zustat co nejvic v klidu, zase to prejde (a jeste toho casem bude).
Je dobry najit polohu, ve ktere se ti nakoji lip, u nas to treba bylo vestoje s pohupovanim.
A tem starsim uz jsem kolikrat natvrdo zablokla loktem hlavu, aby nedelali opicarny. Napili se pak behem chvilky na 15 loku a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.9.23 12:43

@Havlova Ze začátku malej hodně hltá, ale jestli teče mléko rychle nebo pomalu netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41949
13.9.23 12:44

Dcera právě nechtěla pít, když to teklo rychle. Ale to poznat bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.9.23 12:44

@Lucie_Sx Polohy jsem zkoušela měnit, ale jak je malinkej, tak je pro nás nejlepší byt v leže a já jsem na balonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.9.23 12:45

@Eva2610 zkusím, děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie