Odklízení sněhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85332
27.12.14 08:28

U nas to bylo napsane v domovnim radu, do 7 rano to muselo byt odklizene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.12.14 12:39
@Jura007 píše:
No nekřič. Už to k nám letí. Mrkni na METEOPRESS.

Ajoooo, hej ale huráááá, malá dostala nové boby a fakt u nás už tťi roky není ani vločka. Jsme v jakési teplé oblasti. Za to vínečku se u nás darí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.12.14 20:01

Tak dneska jsem zametl po ránu chodník před vchodem, těsně před odjezdem na chatu. Za sedm minut jsem byl tím prašanem hotový.
V minulém bydlišti jsme měli ale souseda, kterého vozila „dopravní sanitka“ na dialýzu a kromě toho byl málo pohyblivý. Tak jsem holt řídil uklízení podle příjezdu sanitky - nikdy nezajížděla před barák a vždycky zůstala stát na hlavní cestě. No tak jsem si holt máknul…Dvacet metrů navíc, co to je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.14 20:26
@kaspluc píše:
Ajoooo, hej ale huráááá, malá dostala nové boby a fakt u nás už tťi roky není ani vločka. Jsme v jakési teplé oblasti. Za to vínečku se u nás darí :-)

No to je, ale tím, že bydlíš pod kopcem paní, kdyby sis udělala procházku na kopec, tak tam by se i ten sníh nějaký našel pár dní v roce a měla by si i co odklízet :P :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.12.14 20:30
@Kelsey píše:
No to je, ale tím, že bydlíš pod kopcem paní, kdyby sis udělala procházku na kopec, tak tam by se i ten sníh nějaký našel pár dní v roce a měla by si i co odklízet :P :D.
:mavam: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.12.14 18:19

Opravdu to teď má na starost obec, postihnout tě nikdo nemůže. Ale obec si vyhláškou může určit některé chodníky a ulice jako neudržované. Pak záleží na vás, jestli si to odklidíte sami jinak se taky nemusíte dostat domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová