Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ještě že jsem to nezvedla, zvonilo to ted 3× po sobě, v tuto dobu
Tak asi nějaký omyl.) Ale co by se stalo, kdybys to zvedla? Snad nic, ne?
A ted zase…no co by se stalo…mám paušál, tak bych nerada platila několik tisíc…Bůh ví, co si to číslo vezme
lulje píše:verenika píše:Komu?
Mi takle volali z Ukrajiny
Jako omyl,porad neco blekotal
pannda píše:
ještě že jsem to nezvedla, zvonilo to ted 3× po sobě, v tuto dobu
Tak třeba někdo známý. Chtěl tě pozdravit nebo něco naléhavě potřeboval
Já bych to zvedla - vžyť o nic nejde. Při nejhorším zavěsíš.
Mně takhle volalo naposledy nějaké divné číslo zrovna v den, kdy jsem měla sraz s děckama ze základky. O půlnoci. Zvedla jsem to a byl to spolužák, kterého jsem 19 let neviděla. Volal z Belgie a chtěl nás všechny pozdravit ![]()
pannda píše:
A ted zase…no co by se stalo…mám paušál, tak bych nerada platila několik tisíc…Bůh ví, co si to číslo vezme
Tak zkus zavolat operátorovi a zeptej se, jestli to nemůže zablokovat nebo co se stane, když to vezmeš a řekneš, že je to omyl.
lulje píše:pannda píše:Tak třeba někdo známý. Chtěl tě pozdravit nebo něco naléhavě potřeboval
ještě že jsem to nezvedla, zvonilo to ted 3× po sobě, v tuto dobuJá bych to zvedla - vžyť o nic nejde. Při nejhorším zavěsíš.
Mně takhle volalo naposledy nějaké divné číslo zrovna v den, kdy jsem měla sraz s děckama ze základky. O půlnoci. Zvedla jsem to a byl to spolužák, kterého jsem 19 let neviděla. Volal z Belgie a chtěl nás všechny pozdravit
Akorát že nedávno nějaké číslo z emirátů žralo lidem peníze. psali o tom i na novinkách, i když novinky.cz ![]()
verenika píše:lulje píše:Jako omyl,porad neco blekotalverenika píše:Komu?
Mi takle volali z Ukrajiny
Ajo
Mně (mi) to nedošlo
Myslela jsem, že VY jste někomu volali. ![]()
Dej vědět, cos vypátrala u operátora
teda jestli to budeš řešit…
Já bych tam klidně zavolala hned. Ono tam jsou pořád. tedy aspoň u o2 to vím, protože jsem tam taky párkrát volala i večer.