Uškodí pleti, když se neodlíčím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.5.19 09:06

@klamonožka to bych také udelala mít normlani hezkou sjednocenou pleť, jenže to tak bohužel není, tim pádem je pro moji psychickou stránku lepsi se trochu namalovat :D

• Citovat
  • Upravit
294
9.5.19 09:10

Ten ti stejně přes noc nevydrží, takže bych se večer otřela pouze ubrouskem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
9.5.19 09:10
@Anonymní píše:
@Wani make-up nenosim, davam si jen pudr na sjednocení pleti :)

Kdysi jsme taky jeli dlouho busem, ale vždy byla ohlášená pauza na vyčištění zubů na noc i ráno, takže odlíčení i nalíčení by se stihnout dalo. Kup si ty ubrousky, klidně i dětské mini balení nebo cestovní balení odličovače a tamponů :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
9.5.19 09:12
@Anonymní píše:
Ahoj všem, za par dni máme jet s přítelem na dovču a jedeme busem a pojedeme docela dlouho, vim ze je to blba otazka, ale myslíte, ze bude hodně pleti vadit když se ráno nalíčím a vecer v buse neodlicim a budu s tím do druhého dne? Mam problematickou plet, momentálně pupinek zadnej, ale fleky po nich, a proste já bez pudru nikam nevyjdu, takže si dam trochu pudru na sjednocení pleti a vic se nemaluju, myslíte, ze to hodne uškodí pleti? :?

Tohle mě pobavilo! Mně stačilo se na střední trochu priopit a usnula jsem oblečená, nalíčená, nevyčištěný zuby aspoň 20× a následky žádné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.5.19 09:14

Já teda jela busem na dovolenou naposledy tak před patnácti lety, ale vzpomínám si, že byla pauza na večerní a ranní hygienu. Večer vyčistit zuby a opláchnout obličej, ráno vyčistit zuby a přepudrovat se. Takové obyč řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
9.5.19 09:15

Pokud z toho máš takový strach, vezmi si takové ty už navlhčené odličovací tamponky od Bel… tím se zvládneš odlíčit i za jízdy :) pak se můžeš namáznout nějakým krémem na zklidnění pleti a hotovo. Nedělala bych z toho drama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
9.5.19 09:20
@Anonymní píše:
@Wani make-up nenosim, davam si jen pudr na sjednocení pleti :)

No já myslela make-up ve smyslu líčení (řasenka, pudr, stíny, atd.), pokud budeš mít řasenku, tak ji budeš mít ráno rozmazanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
9.5.19 09:20

@Čičorečka @Freeandwild přesně tak, bus přece nepojede non-stop :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
9.5.19 09:23

Na dlouhe lety si beru cestovni baleni kosmetiky plus malou termalni vodu ve spreji. To prece neni problem se behem cesty odlicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4638
9.5.19 09:35

Odlíčíš se na benzince při zastávce na večerní hygienu. Vem si nějaký hydratační krém a šátek na krk, já mám z klimy vždycky vysušenou pleť a chraptím. Jinak na SŠ se jedna frajerka odličovala až ráno, aby se pak mohla nalíčit na čistý ksicht. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
9.5.19 10:10

Já bych se odlíčila ubrouskama někde těsně přes zastávkou a na benzince bych si omyla tvář vodou. Nesnáším se odlíčit jen ubrousky, mám pocit, že mám ten obličej špinavej a mastnej.. I doma zakončuju vodou…
Ráno se zase napudruješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
9.5.19 10:27

A co na sebe hodit jen BB krém…není tak hutný, místo nalíčení řas, jen linku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
9.5.19 10:57
@Anonymní píše:
Ahoj všem, za par dni máme jet s přítelem na dovču a jedeme busem a pojedeme docela dlouho, vim ze je to blba otazka, ale myslíte, ze bude hodně pleti vadit když se ráno nalíčím a vecer v buse neodlicim a budu s tím do druhého dne? Mam problematickou plet, momentálně pupinek zadnej, ale fleky po nich, a proste já bez pudru nikam nevyjdu, takže si dam trochu pudru na sjednocení pleti a vic se nemaluju, myslíte, ze to hodne uškodí pleti? :?

Já nemám akné, ale ekzém. Jedno neodliceni a je to v háji. Ihned fleky, mokvající, svědící…A to používám jen čistě přírodní bb krém, víc nic. Takze moje pleť by a tímto asi problém měla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.5.19 10:59

Umožni své pleti taky dovolenou - jeslti ji chceš zlepšit, tak po dobu dovolené zaveď nulovou terapii. Tedy že budeš používat přes den jen hydratační krém proti slunci a večer jen hodně hydratační krém na noc.

Kromě toho, že dá trošku práce přijmout sebe sama taková, jaká jsi, tak té pleti to vážně pomůže. Navíc na té dovolené budeš moci svou pozornost zaměřit na jiné, příjemné věci, než že se zrovna neschováváš za maskou.

Zkus to, může to být ku prospěchu jak tvé pleti, tak tvému sebepřijetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
9.5.19 11:22

Ja jako mladsi trpela na akne. Zaklad bylo vzdycky cisteni. Takze za me, ano, odlicit. Mne stacilo se na to jen1× vykaslat a odmenou bylo nekolik pupinku, takze rozdil to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek