Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj všem, za par dni máme jet s přítelem na dovču a jedeme busem a pojedeme docela dlouho, vim ze je to blba otazka, ale myslíte, ze bude hodně pleti vadit když se ráno nalíčím a vecer v buse neodlicim a budu s tím do druhého dne? Mam problematickou plet, momentálně pupinek zadnej, ale fleky po nich, a proste já bez pudru nikam nevyjdu, takže si dam trochu pudru na sjednocení pleti a vic se nemaluju, myslíte, ze to hodne uškodí pleti?
Pro jednou urcite neuskodi ![]()
@Anna85 teď jsi mě trochu uklidnila, nikdy jsem nesla spat neodlicena, vždy poctivě odlicila, namazala krem a sla spat, ale teď to jednou snad ta plet přežije teda ![]()
A za me jako vystudovanou kosmeticku- ano, uskodi.
Neni problem si do kabelky koupit odlicovaci ubrousky-vypadaji jako vlhcene a s nima to krasne zvladnes v autobuse i za jizdy. Kazda drogerie je ma. Vyber podle typu pleti a mas klid.
Jednou to fakt nic neudělá. Mě se kolikrát stalo že sem usla nalicena
akorát otázka jak budeš vypadat, když usnes ![]()
Já kolikrát jako ostuda usnula nalíčená na gauči a už jsem byla líná se jít odličovat a jen jsem se přesunula do postele a na pleť to jednorázově vliv nemělo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem, za par dni máme jet s přítelem na dovču a jedeme busem a pojedeme docela dlouho, vim ze je to blba otazka, ale myslíte, ze bude hodně pleti vadit když se ráno nalíčím a vecer v buse neodlicim a budu s tím do druhého dne? Mam problematickou plet, momentálně pupinek zadnej, ale fleky po nich, a proste já bez pudru nikam nevyjdu, takže si dam trochu pudru na sjednocení pleti a vic se nemaluju, myslíte, ze to hodne uškodí pleti?
No já si myslím, že to jednenkrát pleť zvládne. Já jsem v tomto lempl, ne pokaždé se odličuji. ![]()
@Anonymní píše:
@Anna85 teď jsi mě trochu uklidnila, nikdy jsem nesla spat neodlicena, vždy poctivě odlicila, namazala krem a sla spat, ale teď to jednou snad ta plet přežije teda
Prosim te, znam takovou co se neodlicuje z lenosti prubezne nekolik let
. Plet ma normalni. Bud ji bylo dano do vinku nebo se ta jeji pece jednou projevi ![]()
@Khalesi píše:
A za me jako vystudovanou kosmeticku- ano, uskodi.
Neni problem si do kabelky koupit odlicovaci ubrousky-vypadaji jako vlhcene a s nima to krasne zvladnes v autobuse i za jizdy. Kazda drogerie je ma. Vyber podle typu pleti a mas klid.
Jinak souhlasím. Také si na dovolenou kupuji tyto odličovací ubrousky. Zvlášť pokud by to pro tebe měl být velký psychický diskomfort, tak bych to udělala takto.
@Anonymní píše:
@elen-ka @Anna85 @PHV a má tu některá z vás problematickou plet?asi jiný dopad to bude mít na plet normlani a jinak problematickou
No já bych se odlíčila a ráno znovu nalíčila, protože až se probudíš, tak to pěkně vypadat nebude, make-up bude rozmazaný. ![]()
@Anonymní píše:
@elen-ka @Anna85 @PHV a má tu některá z vás problematickou plet?asi jiný dopad to bude mít na plet normlani a jinak problematickou
mám velmi citlivou s tendencí k problematické a každá velká blbost i dietní se mi hned projeví.
Příspěvek upraven 09.05.19 v 09:04
Sice nevím, jestli uškodí, nebo ne, ale přijde mi, že to odlíčení je tak jednoduchá a rychlá záležitost, že to tu déle budeme probírat, než bys strávila tím, se odlíčit.
Tubička krému, dva, tři odličovací tamponky v příručním zavazadle, to zvládneš za 5 minut i za jízdy v autobuse. Jinak, já bych to vyřešila tak, že bych se ten den nelíčila vůbec.
Hele já si vždycky řeknu, že jednou to přežije a hned ráno mám beďar uprostřed čela a to už dávno nejsem v pubertě
tohle je prostě hrozně individuální. Souhlasím s @Khalesi, ubrousky v kabelce jsou super. Ráno bych si tam mázla tónovací krém s trochu pudru, abych měla dobrý pocit, ale přes noc bych nechala pleť dýchat ![]()