Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
MS měla dorazit teprve v pondělí, ale nechala jsem se unést představou jak příteli dávám pozitivní TT na Valentýna tak jsem testovala už dnes ![]()
Jenže…na mamatestu 10 mám hezkého ducha a na clear blue (nedigitálni) sněhově bílo ![]()
Může být chyba v mamatestu a nebo mám přeci jen do digitálního clearblue investovat? ![]()
@lachtanice86 mamatest má 10 a u clearblue jsem nedohledala.
@nicol55 co znamená hezký duch? Je to vidět hned nebo to člověk musí vykoukat? Jsou ty testy stejná citlivost, že to není na tom clearblue vidět?
Přikládám fotku mamatestu…A jak jsem psala, na druhém testu psaná citlivost není, ale digitální clear blue má 25 tak je možné že i nedigitálni má 25 ![]()
@jary1 nejsou, clear blue je 25, tam teď zakladatelka nic nevykouka. Já bych pro jistotu před MS nic nehlásila, abyste pak oba nebyli zklamání.
@phedr asi jsem špatně napsala příspěvek
MS měla být teď v pondělí 11.2.
@nicol55 píše:
Přikládám fotku mamatestu…A jak jsem psala, na druhém testu psaná citlivost není, ale digitální clear blue má 25 tak je možné že i nedigitálni má 25
Tohle je krásně pozitivní test. Já měla taky takový a jiný jsem už ani nedělala, gratuluji ![]()
@dickys moc děkuju ![]()
Ale jak se mi klepala ruka nejsem si jistá jestli jsem nenamočila lehce nad hranici..mohlo by to způsobit falešně pozitivní výsledek?
@nicol55 tak to není duch, ale pozitivní test. Gratuluji.
Tak jestli chceš dát test, tak to pěkně vyfoť, v DM vytiskni a pěkně zabal. To je lepší než dávat počuranej papírek nebo kus plastu.
@nicol55 není zač. Já jsem také před 6 lety oznámila manželovi, že jsem těhotná. Ale já jsem ještě stihla jít k lékaři a ač to bylo ještě brzo, tak jsem měla fotku z ultrazvuku s malou tečkou.
@nicol55 Podívala jsem se na net a Clear blue má citlivost od 25 mlU/ml a to jak digitální, tak nedigitální. Asi je prostě příliš brzo
Udělej si radši ten mamatest znova, ono je lepší ty testy moc nemíchat. Clear blue si nechej na nějakou fotku ![]()
@jary1 a opravdu nemohlo namočení nad hranici způsobit falešný výsledek? Já se omlouvám za takové dotazy, ale nějak pořád nemůžu uvěřit😀
Taky jsem si cca před rokem dělala mamatest s podobným výsledkem. Dokonce jsem ho několikrát zopakovala vždycky po pár dnech, protože v letáku píšou, že tento výsledek se nedá považovat za pozitivní. Ale pokaždé byla druhá čárka takhle bledá. Nicméně těhotná jsem byla, dnes máme krásnou holčičku
držím palce!