Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Do odběrové místnosti krve, např. Aeskulab, tam si to sama zaplatíš ![]()
No, jeden odběr ti nic neřekne, jsou potřeba alespoň 2 v rozmezí 3 dnů. A jinak kamkoliv do laborky jako samoplátce, tam normálně bez objednání.
Jo normálně na místo kam se chodí na odběry - u nás je to na každé poliklinice, bez objednávání, ale bez žádanky od doktora si odběr na hcg zaplatíš sama. Hlavně ale jeden odběr hcg ti nic moc neřekne, je potřeba aspoň dva odběry po 2 dnech a hcg by se mělo zdvojnásobit. Jestli máš strach že je něco špatně, tak zavolej na gyndu, třeba tě na ty odběry pošle. Hodně štěstí.
Děkuji moc holky, zajdu jako samoplátce..jen ještě dotaz.. je nutno přijít nalačno?
Ne, není. Logicky, když se najíš, ak nepřestaneš být těhotná, ne ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji moc holky, zajdu jako samoplátce..jen ještě dotaz.. je nutno přijít nalačno?
Ne, klidně si dej snídani ![]()
@Anonymní píše:
Ne, je jedno jestli jsi na lačno nebo v kterou denní dobu jdeš.
Chci se do nemocnice kde jsou laboratoře.. Já třeba byla í u obvodního ale jemu se to nezdálo a myslel si že jsem těhotná tak mi vzal krev ale tam musíš ráno a jen některé dny svazu krev a myslím že jen do 8 takže lepší jako samoplatce v jakou denní dobu chceš ale určitě musíš jít ještě jednou jedna hodnota ti nic neřekne záleží jak bude stoupat
Holky prosim vas, asi blba otazka ale kam mam jit kdyz chci odebrat krev a zjistit hormon hcg? Normalne k memu obvod. lekari? Nebo do nemocnice? Je potreba se objednat? Na gyndu jdu az za tyden..ale mam strach jestli je vse ok. Tehotenske testy mi nesili.