Odložit očkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6263
27.3.12 11:07

U nas vetsinou zacne vodova ryma (tece to z nosu, neprehlidnes :lol: ), tomu rikam stadium snek (kudy to jde, zustava slizska cesticka). Pak se bud prida a nebo ne teplota, z tekute rymy zelena, kasel nebo ne a pak to zas pomalu prestane. Obvykla delka trvani 1 tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
27.3.12 11:09

Klidně bych odložila, u nás se doktorka při očkování vždy ptá, zda jsme VŠICHNI doma zdraví. Za to riziko a eventuální komplikace to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.3.12 11:31

Odlož - tak jsme to měli i my - doma všichni nachcípaný a malá měla jít na druhou dávku… Řekla jsem to Dr. a ona sama řekla, že v tom případě očkovat nebude a objednala nás až za další 14 dní… Jen se musí dávat pozor na rozestupy, když jsou moc dlouhý musí se začít očkovat znovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.3.12 11:39

@gabriela82 Hele nemusi :oops: . Respektive nejaky asi jo, ale o dost vetsi, nez se uvadi. Ja mam deti v UK, ale pravidelne s nimi jezdim i k CR lekari. Tady nemeli problem s pulrocnimi rozestupy mezi davkamy, v CR mi za to Dr. nejdriv vynadal, ale pak to opravdu zjistoval (je fakt bezva) a rikal, ze ty kratsi rozestupy jsou optimalni, ale ze odznova ockovat nemusim (ani bych teda neockovala, kdyz mi tady rekli, ze je to v pohode).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek