Odměna za kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka76
12.11.13 16:10

Odmena za kojeni

Ahoj holky, dneska rano jsem se bavila u TV. bydlim v UK a hlavni tema dne bylo, ze budou davat kupony pro kojici matky v hodnote 200 liber, kdyz budou kojit 6 nedel. a pak dalsi castku, kdyz budou kojit pul rok. Chteji docilit toho, aby vic matek kojilo.Jim se tu moc nechce, davfji mimcum flasku, aby se matky vyspaly a byly nezavisly na diteti. a me pak mrzi, kdyz ctu, ja vy se tady trapite s kojenim.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
12.11.13 16:13

Vždyť je tam krátká mateřská ne? Když se žena vrátí do práce, těžko bude moct kojit :think:

• Citovat
  • Upravit
6024
12.11.13 16:13

Tak pokud clovek kojit nechce, tak by me 6000,– nedonutilo k tomu kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
12.11.13 16:14

V čechách to je taky. Když kojíš, můžeš dostávat příspěvek. S tím kojením si myslím, že to každé matky věc. Mě teda vyhovuje nekojit, ale já stejně neměla mlíko. Měsíc nervů a pak jsem na to hodila bobek. A je mi tak fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.11.13 16:14

Já se s kojením netrápím. Dělám to zadarmo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
12.11.13 16:16

Pěkné, ale přijde mi zvláštní motivovat někoho penězi k tomu aby kojil svoje miminko. Pokud ženská chce a může, tak bude přece kojit i bez toho, aby ji za to někdo platil, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.11.13 16:17
@Sorbetka píše:
Pěkné, ale přijde mi zvláštní motivovat někoho penězi k tomu aby kojil svoje miminko. Pokud ženská chce a může, tak bude přece kojit i bez toho, aby ji za to někdo platil, ne? :nevim:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.11.13 16:23

Já kojila prcka do roka. Pak už měl sílu a začalo mě to bolet ale měla jsem asi smetanu pač kynul a já hubla :-D Nikdo mi nevěřil že jsem jen kojila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.11.13 16:24

Já to chci proplatit zpětně :cert: :mrgreen:

Jinak známá bydlí v Belgii a doma s dítětem byla 4 měsíce, potom už musela do práce a dítě do školičky (školička vypadá tak, že nějaká pani, hlídá asi 5 malinkejch dětí a má k tomu uzpůsobený byt, samozřejmě je to placený) a kámoška celou noc vstává a odstříkává, ráno v sedm mlíčko sbalí do lahviček, dítěti sbalí baťůžek a čtyřměsíční dítě valí do školky :think: kámoška v práci odstříkává mlíko.. atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.11.13 16:36

A jak to budou kontrolovat? 8o
Jinak pro mě je odměnou už to samotné kojení. Se starším to byl vcelku horor, o to víc si to teď užívám. Syn má 10 měsíců a vcelku vytrvale odmítá příkrmy. A já si docela užívám, že je takový závisláček :srdce: Možná to někomu bude znít divně, ale kojení je jedna z nejlepších věcí, co jsem v životě dělala.
Jo a kojit budu klidně do čtyř :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.11.13 16:48
@AliTad píše:
A jak to budou kontrolovat? 8o
Jinak pro mě je odměnou už to samotné kojení. Se starším to byl vcelku horor, o to víc si to teď užívám. Syn má 10 měsíců a vcelku vytrvale odmítá příkrmy. A já si docela užívám, že je takový závisláček :srdce: Možná to někomu bude znít divně, ale kojení je jedna z nejlepších věcí, co jsem v životě dělala.
Jo a kojit budu klidně do čtyř :jazyk:

Presne muj nazor! Kojeni je krasne a to ja mela prvni 3mesice mega boj. Odsavani, kojeni, dokrmovani cevkama, des bjes. O to vic si to ted uzivam a moje odmena je to, ze mohu kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
12.11.13 16:53
@Tarinka píše:
Já to chci proplatit zpětně :cert: :mrgreen:Jinak známá bydlí v Belgii a doma s dítětem byla 4 měsíce, potom už musela do práce a dítě do školičky (školička vypadá tak, že nějaká pani, hlídá asi 5 malinkejch dětí a má k tomu uzpůsobený byt, samozřejmě je to placený) a kámoška celou noc vstává a odstříkává, ráno v sedm mlíčko sbalí do lahviček, dítěti sbalí baťůžek a čtyřměsíční dítě valí do školky :think: kámoška v práci odstříkává mlíko.. atd :think:

8o 8o zaplaťpánbu za náš rodičák :pankac:

• Citovat
  • Upravit
33018
12.11.13 16:59

@Lenka76 Začínám zvažovat emigraci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
12.11.13 17:00

Ja chci odmenu za vsechno to DPH, co jsem statu odvedla za UM :D

• Citovat
  • Upravit
4724
12.11.13 17:02

@Lenka76, jeee, no bodlo by ;) Ale když si spočítám, kolik jsem ušetřila svou vlastní domácí čerstvou bioprodukcí :lol:
Je pravda, že v UK jsem měla pocit, že kojení je pro „socky“, které na drahý úžasný Aptamil nemají :jazyk: A přitom mají nádherné kojící koutky v lecjakém obchodě.. A le jejich laktační poradenství = dejte flašku s UM :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí