Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vždyť je tam krátká mateřská ne? Když se žena vrátí do práce, těžko bude moct kojit ![]()
Tak pokud clovek kojit nechce, tak by me 6000,– nedonutilo k tomu kojit
V čechách to je taky. Když kojíš, můžeš dostávat příspěvek. S tím kojením si myslím, že to každé matky věc. Mě teda vyhovuje nekojit, ale já stejně neměla mlíko. Měsíc nervů a pak jsem na to hodila bobek. A je mi tak fajn. ![]()
Pěkné, ale přijde mi zvláštní motivovat někoho penězi k tomu aby kojil svoje miminko. Pokud ženská chce a může, tak bude přece kojit i bez toho, aby ji za to někdo platil, ne? ![]()
@Sorbetka píše:
Pěkné, ale přijde mi zvláštní motivovat někoho penězi k tomu aby kojil svoje miminko. Pokud ženská chce a může, tak bude přece kojit i bez toho, aby ji za to někdo platil, ne?
Já kojila prcka do roka. Pak už měl sílu a začalo mě to bolet ale měla jsem asi smetanu pač kynul a já hubla
Nikdo mi nevěřil že jsem jen kojila ![]()
Já to chci proplatit zpětně
![]()
Jinak známá bydlí v Belgii a doma s dítětem byla 4 měsíce, potom už musela do práce a dítě do školičky (školička vypadá tak, že nějaká pani, hlídá asi 5 malinkejch dětí a má k tomu uzpůsobený byt, samozřejmě je to placený) a kámoška celou noc vstává a odstříkává, ráno v sedm mlíčko sbalí do lahviček, dítěti sbalí baťůžek a čtyřměsíční dítě valí do školky
kámoška v práci odstříkává mlíko.. atd ![]()
A jak to budou kontrolovat? ![]()
Jinak pro mě je odměnou už to samotné kojení. Se starším to byl vcelku horor, o to víc si to teď užívám. Syn má 10 měsíců a vcelku vytrvale odmítá příkrmy. A já si docela užívám, že je takový závisláček
Možná to někomu bude znít divně, ale kojení je jedna z nejlepších věcí, co jsem v životě dělala.
Jo a kojit budu klidně do čtyř ![]()
@AliTad píše:
A jak to budou kontrolovat?
Jinak pro mě je odměnou už to samotné kojení. Se starším to byl vcelku horor, o to víc si to teď užívám. Syn má 10 měsíců a vcelku vytrvale odmítá příkrmy. A já si docela užívám, že je takový závisláčekMožná to někomu bude znít divně, ale kojení je jedna z nejlepších věcí, co jsem v životě dělala.
Jo a kojit budu klidně do čtyř
Presne muj nazor! Kojeni je krasne a to ja mela prvni 3mesice mega boj. Odsavani, kojeni, dokrmovani cevkama, des bjes. O to vic si to ted uzivam a moje odmena je to, ze mohu kojit.
@Tarinka píše:
Já to chci proplatit zpětně![]()
Jinak známá bydlí v Belgii a doma s dítětem byla 4 měsíce, potom už musela do práce a dítě do školičky (školička vypadá tak, že nějaká pani, hlídá asi 5 malinkejch dětí a má k tomu uzpůsobený byt, samozřejmě je to placený) a kámoška celou noc vstává a odstříkává, ráno v sedm mlíčko sbalí do lahviček, dítěti sbalí baťůžek a čtyřměsíční dítě valí do školky
kámoška v práci odstříkává mlíko.. atd
zaplaťpánbu za náš rodičák ![]()
Ja chci odmenu za vsechno to DPH, co jsem statu odvedla za UM ![]()
@Lenka76, jeee, no bodlo by
Ale když si spočítám, kolik jsem ušetřila svou vlastní domácí čerstvou bioprodukcí ![]()
Je pravda, že v UK jsem měla pocit, že kojení je pro „socky“, které na drahý úžasný Aptamil nemají
A přitom mají nádherné kojící koutky v lecjakém obchodě.. A le jejich laktační poradenství = dejte flašku s UM ![]()
Ahoj holky, dneska rano jsem se bavila u TV. bydlim v UK a hlavni tema dne bylo, ze budou davat kupony pro kojici matky v hodnote 200 liber, kdyz budou kojit 6 nedel. a pak dalsi castku, kdyz budou kojit pul rok. Chteji docilit toho, aby vic matek kojilo.Jim se tu moc nechce, davfji mimcum flasku, aby se matky vyspaly a byly nezavisly na diteti. a me pak mrzi, kdyz ctu, ja vy se tady trapite s kojenim.