Odměny - služební místo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
odměny - služební místo
Ahoj, po složení služebního slibu jsem nastoupila na služební místo na krajském úřadě práce. Ráda bych věděla, po jaké době mám nárok na osobní ohodnocení. Děkuji ![]()
Příspěvek upraven 17.02.16 v 19:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@drinka Služební slib na krajském úřadě? Vždyť je to samospráva.
Nárok na osobní ohodnocení není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drinka Mno, to je dost rozdíl. Stejně platí, že na osobní ohodnocení není žádný nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drinka A že ho mají tobě zakládá nějaký právní nárok? Mít ho zřejmě budeš, ale nárok na něj není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag Prosímtě, nikdo tu netvrdí že ho mít MUSÍM! Ptala jsem se, po jaké době na něj budu mít nárok, tzn. po jaké době mi ho vedoucí může udělit, zda je nějaká lhůta po nastoupení, kdy mi ho dát nemůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drinka Píšeš od kdy máš nárok. Je to nenároková složka platu. Jinak si myslím, že časové omezení není. Ty jsi ještě nedostala výměr? Já ho třeba dostala po skončení zkušebky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag jsem tam teprve několik dní, takže ho nemám. Zajímalo by mě to ale nikde to nemohu vyčíst… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobní ohodnocení se uděluje většinou až po skončení zkušební doby, která je v případě státních zaměstnanců 6 měsíců. U nás v práci je toto ještě navíc ošetřeno kolektivní smlouvou a zaměstnanec může dostat osobní ohodnocení již po 3 měsících, tedy před ukončením zkušební doby. Měli byste to mít uvedené v nějakém interním předpise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji za info, zítra na to mrknu. Prosím nevíš ještě jak je to s úřednickou zkouškou? Budu jí letos dělat, jelikož teprve začínám. Zaslechla jsem, že po jejím úspěšném absolvování se také zvyší plat. Nevíš, jak to je? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi budu působit jako naprostý pitomec.
Vyhrála jsem výběrové řízení na služební místo. Byl mi zaslán formulář, kde mám vyplnit dosavadní praxi s tím, že to musí každý den na sebe navazovat.
Nejvyšší dosažené vzdělání mám střední školu. Pak mám nedodělanou přerušovanou vysokou s krátkou registrací na ÚP.
Dále mám nějaká zaměstnání a má se psát vše včetně dpp, dpč. Jenže já mám i souběh zaměstnání(příklad je , že na dpp jsem nastoupila v únoru, končila v květnu a od března měla i hpp).
Těžko to tedy jde napsat tak, aby to navazovalo jedno za druhým.
Nehledě na to, že doklady jsem postupně odevzdávala v pracích, některé nemám kvůli vyhoření bytu a vážně si nepamatuji přesně na den, kdy bylo co ukončeno).
Ti, kdo mají zkušenosti se služebním místem, vyplňovali jste vše od ukončení nejvyššího dosaženého vzdělání? Včetně té nedodělané vysoké, která nemá se zamstnáními nic společného?
Anonym, je mi tak nějak docela stydno. Mou prací bude i vyplňování formulářů a já se zaseknu u jednoho ze vstupních formulářů k mojí práci.
- Citovat
- Upravit