Odmítá lžičku

8.9.14 13:41

odmítá lžičku

Ahoj, mám 5ti měsičního chlapečka a na říkrmech jsme už měsíc. Poslední dny se vzteká u krmení, sní pár lžiček a pak už zavře pusu a začne funět. Včera večer už nechtěl dokonce ani kašičku a ta mu vždy tak chutnala. Teď když jsem ho přebalovala tak se mi zdálo že měl asi průjem. Doktorka doporučuje vynechat přikrmy na pár dní. Co myslíte, čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9831
8.9.14 13:47

Zkusila bych BLW metodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 13:50

A co to je za metodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36222
8.9.14 13:53

Ja teda neporadim, ale takovych fazi bude jeste milion, co u nas frcelo doted je ted zase fuj, jak jsem si pochvalovala, ze ji, tak uz zase ani to ne..
U nas zacala ji az kolem 9m mesice kdy snedla celou porci, do te doby jen par lzicek a nic nepomohlo, ted obcas necim zabavit narnout to tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.9.14 13:56

Může na něj něco lézt, můžou mu růst zuby, může mu vadit lžička, nemá chuť…, zkrátka cokoliv. Zase bych to nehrotila a nedělala závěry. Nabízej, podávej, když si vezme, tak dobře. Když si nevezme, tak se z toho svět nezblázní a dítě to přežije. Do roka Ti může odmítnout lžičku ještě klidně stokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 13:56

@pikola jemu právě chutnal hodně květák a dneska mi ho ani nesnědl. A to jsem chtěla už začít s ovocem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 14:02

@Fima jsem si říkala jestli to nebudou zoubky když měl dneska průjem. Takže myslíš že nemam plašit? Když mám krmit tak už jsem z toho na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36222
8.9.14 14:03
@zizalka1991 píše:
@pikola jemu právě chutnal hodně květák a dneska mi ho ani nesnědl. A to jsem chtěla už začít s ovocem..

Nase jedla skoro porad jen kasi a ted vubec. Nabizej, ale nenut, ono se to zase zlomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.9.14 14:29

Tak v pěti měsících bych to neřešila vůbec. Zuby, viróza, případně se nová věc „jídlo“ už okoukala. Mladší měl od 6 měsíců do roku a půl pár takových světlých období, kdy trochu jedl. Pokaždé jsem se radovala, že už konečně… a po dvou třech dnech opět nula. Jíst začal až v těch 18 měsících, kdy už je schopný se lžičkou nakrmit jakžtakž sám, protože nakrmit se prostě nenechá. Teď má zase období, kdy strašně rád krmí všechny okolo, takže dnes měl k obědu sám asi tři lžíce. Rozhodně nevypadá, že by hladověl, takže to nechávám být, protože s tím stejně nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
8.9.14 20:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.9.14 21:13

@starnew O tom jsem nikdy neslyšela, ale koukám, že s mladším jsem to vlastně skoro praktikovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
8.9.14 21:35
@AliTad píše:
@starnew O tom jsem nikdy neslyšela, ale koukám, že s mladším jsem to vlastně skoro praktikovali :mrgreen:

@AliTad ono to neni nic noveho, ale na deti co odmitaji lzicku to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 11:35
@starnew píše:
@AliTad ono to neni nic noveho, ale na deti co odmitaji lzicku to funguje

Děkuji, určitě to vyzkoušim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek