Máte nějaké tipy a triky, jak naučit miminko na dudlík?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
26.10.18 20:46

Ja to uz druhe dite nemuzu za boha naucit. Nekdo radi ten stary typ dudliku s kytickou. Ja si rikam, ze aspon pak nebudu odnaucovat. Ve druhem mesici jsme to meli stejne, resila jsem to tak, ze jsem nechala cumlat vzdy jen jedno prso a hodne nosila, ted uz ji byly tri mesice a je to znatelne lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32182
26.10.18 20:50

Za me jednoznacne lepsi triletak s dudlem v puse nez dite bez dudliku. Mam 3 deti, nejstarsi s dudlikem a dodnes ho chvalim, ze v noci se vzbudila, byl ji vrazen dudlik a spala. Dudliku se vzdala relativne snadno chvili pred 3. narozeninami. Pak dalsi dve deti dudlik ani nahodou a teda des, v nocnim uspavani jsem nechala a asi jeste necham tydny ne-li mesice zivota.

Ale zakladatelku asi nepotesim, ze tri jsme nejak presvedcili jen jedno dite. Te jsme ze zacatku drzeli v puse dudlik nasilim - treba i nekolik minut, ta taky nedelala nic jen rvala. Ale pak si nejak zvykla. Nevim, tak za 3 tydny? Uz je to dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32182
26.10.18 20:50

Za me jednoznacne lepsi triletak s dudlem v puse nez dite bez dudliku. Mam 3 deti, nejstarsi s dudlikem a dodnes ho chvalim, ze v noci se vzbudila, byl ji vrazen dudlik a spala. Dudliku se vzdala relativne snadno chvili pred 3. narozeninami. Pak dalsi dve deti dudlik ani nahodou a teda des, v nocnim uspavani jsem nechala a asi jeste necham tydny ne-li mesice zivota.

Ale zakladatelku asi nepotesim, ze tri jsme nejak presvedcili jen jedno dite. Te jsme ze zacatku drzeli v puse dudlik nasilim - treba i nekolik minut, ta taky nedelala nic jen rvala. Ale pak si nejak zvykla. Nevim, tak za 3 tydny? Uz je to dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.10.18 20:53
@Klarcaa píše:
Holky si delate srandu ????a co s tim.ditetem.mam.delat kdyz chce porad dumlat a jinak rve? ????zadelavam ji na koliku.

My „skákali“ na míči, když syn hodně plakal. Není to úplně ideální způsob, ale na něj to zabíralo když nebyl k utišení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
26.10.18 22:50

Utratila jsem za dudlíky majlant a nepodařilo se mi naučit ani jedno dítě. A taky hodně řvoucí a nespavci… ale bohužel.

Nosit, v ruce, šátku, houpat na míči.. no a když holt potřebuju nutně na záchod nebo udělat jídlo staršímu tak řve no. Nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
26.10.18 22:57

Presne,stary typ dudliku ala kyticka. jediny,ktery vzala dcera na milost a ze jsem jich koupila snad 30. tady bezne k dostani není,takze pravidelne plenim nemecke baby nety.Musela jsem ji na dudlik naucit,pac jsem sla v jejich 3m do práce a manzel by se asi obesil mit rvouci dite. chvilku ho plivala a dnes uz dudlikuje jak o život, takze ted zas problém jak ji ho vzit. přes den je ok,ale na spani se ududlat proste musi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.10.18 01:22

Stary dudlik ,,kyticku" mi vzala asi tak na 2 dny a z celeho dne dudlala tak pul hodiny. Ted razantne odmita. Vcera trochu dudlala ten od MAM. Nekdo rika ze se nauci pozdeji, ale jak vidim tak nektere dite se to nenauci i kdyby jsme se na hlavu stavely. Nastesti jednu lahvicku mi bere takze mi snad nebude prisata na prsicku kdyz budu chtit nekam nekdy vecer az do te doby co budu kojit ????kamoska takhle nemohla nikam 2roky protoze dite bez prsu neuslo. Zkusila jednou ji dat lahvicku po pul roce s umelym a takovej rev, ze nemohla proste odejit. Dcera se opravdu hodne prepijela jak jsem ji nechala na prsu usinat takze hodne pribejvala zvraceni. Od vcerejska ji nechavam u prsu max 10 az 15 minut a odtrhnu..vecer jsem ji dala do kosiku vzbuzenou trochz zadrndala a usla..kez by to na ni takhle platilo porad. Zatim mi po kojeni jde vzdy spat..ale nevim co nastane az se ji chtit spat nebude..ukazuju ji predmety,poust8m pisnicky blbnu trdluju ale ji to jeste moc nebere..spis vubec ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.10.18 08:19

Je jeste mala, musite bohuzel vydrzet, me deti zase plakaly prvni ctyri mesice hlady a ja to nepoznala…nosila, hladila, zavinovala, neuspesne kojila a pak se mlatila do hlavy, kdyz jsem to zjistila…taky nejlip spaly v kocarku…prvni tri mesice jsou zarucene nejhorsi na vsechno…nebo aspon u mych hladovych deti s bolavym briskem…ja byt vami sahnu po satku…a zkouset co se ji bude libit…jo a na syna fungoval zvuk vysavace a zpivat hali beli kone v zeli…na dceru se zase muselo jemne sycet šššš…na neco prijdete???? kazde dite je jine, tak vam rady pomohou jen jako tipy, co jeste zkusit????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí