Rýma a hlen ve stolici

6534
25.10.18 16:47

Může :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
25.10.18 16:50

@Něha no tak jasne ze jo, polyka nudle a nestráví je. Aj bolet bruch ho z toho muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
25.10.18 17:09

Určitě je to spojené s rýmou tak malé dítě neumí vykašlávat hleny polyká je a pak se to objeví ve stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.10.18 17:49

@janablizkova Díky. Nerada bych něco podcenila, na druhou stranu se mi nechce hned lítat k doktorce. Nedávno stačilo to, že jsem se jí zeptala, kdy se kojencům ustálí dech. Malý když usíná, tak dýchá někdy chvíli rychleji, pak zase pomaleji. A ona nás hned poslala do nemocnice na pozorování. Bertíčka napojili na saturaci, puls, udělali mu odběry - moč a krev. Další den mu dělali Cardio vyšetření, utz hlavičky a ekg. Všichni doktoři, co ho viděli, si skoro klepali na čelo, proč tam jsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
26.10.18 15:06
@Něha
@Něha píše:
@janablizkova Díky. Nerada bych něco podcenila, na druhou stranu se mi nechce hned lítat k doktorce. Nedávno stačilo to, že jsem se jí zeptala, kdy se kojencům ustálí dech. Malý když usíná, tak dýchá někdy chvíli rychleji, pak zase pomaleji. A ona nás hned poslala do nemocnice na pozorování. Bertíčka napojili na saturaci, puls, udělali mu odběry - moč a krev. Další den mu dělali Cardio vyšetření, utz hlavičky a ekg. Všichni doktoři, co ho viděli, si skoro klepali na čelo, proč tam jsme…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.1.19 17:15

@Něha jak to prosím u vás dopadlo? Máme to stejné s tím hlenem ve stolici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
12.1.19 17:22

@Něha taky snacha malé odsává soplík aby se jí lépe dýchalo a nepolykala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.1.19 22:14

@Aisha8 dobrý večer, tenkrát to nejspíš opravdu bylo z rýmy… Teď má 5.měsíců, hlen už tam nemívá, ale stolička je strašně vodnatá - jako dýňová polévka :D … Jinak krásně prospívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí