Odmítání kaše u 5 měsíční

369
31.1.14 18:46

Odmítání kaše

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost.: Mám 5 měsíční dcerku, asi tak před týdnem jsme začali dávat kaše na noc. Malá už jí jedla celkem dost a najednou včera i dneska když měla dostat kaši zpustila strašný řev a nechtěla ani lžičku :( Nechci jí do té kaše nutit ale nechápu proč to nechce…( kaše je pořád stejná). Moc by mě zajímalo jestli se tohle někomu taky stalo a jak jste to řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26716
31.1.14 18:49

@Martina 25 nevím, ale kaši dávám z lahve se savičkou na kaši. Než bych ji takhle večer nakrmila lžičkou, tak můžeme ráno rovnou vstávat. Tak třeba už je unavená a nechce se jí matlat se lžičkou, zkus z lahve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
31.1.14 18:49

@Martina 25 jo stalo, nenutím…buď dám jinou nebo jenom mlíko…

Edit: nebo jak píše @Berousik je unavená… malej taky nechce jíst, třeba ani oběd, když se mu chce spát…ale to už poznám a dám radši mlíko

Příspěvek upraven 31.01.14 v 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
31.1.14 18:50

Moje dcerka jí dřív také jedla hodně. Pak se začala v noci budit s pláčem - evidentně na ní kaše byla moc těžká (na noc), tak jsem ji přestala dávat. No a teď když je už větší jsem na to chtěla zase najet a do pusy to nedá… Prostě vůbec - nechce instantní, krupicovou - prostě žádnou! Ani kdykoli během dne.

Ještě mě napadlo zkus jí to udělat řidší a dát do flašky (udělej větší dirku aby to vysála) třeba by to zabralo :) A nebo zkus jiný druh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
31.1.14 19:03

Dcera měla kaši asi tak dvakrát v životě :nevim: Ty první dvě do sebe narvala neskutečnou rychlostí, ale to bylo celé naše kašové období :nevim:
Kaše nechce vůbec žádné takže jí je nedělám. Dá si tak max dvě lžičky a nakonec to pak musím vyhazovat. Takže pokud kaše jíst nebude vůbec myslím, že se vůbec nic nestane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.14 19:07

Me to tak malá taky udělala a do dneška nechce kaší tak dostava mlíko na noc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.1.14 19:39

To řeším furt, něco jim chvilku chutná, můžou se po tom utlouct a pak to odmítaj. U kašé je to docela častý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.1.14 19:40

Taky mi to tak malí dělali. Měsíc ji jedli v pohodě a pak šprajc, řev už jak mě viděli míchat něco v misce. Tři dny jsem něco vynechala a pak do kaše dala přesnídávku. Do pusy nejdřív pár lžiček přesnídávky a pak nenápadně tu namíchanou přesnídávkokaši. Po dvou dnech už zas kaši jedli normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
31.1.14 20:01

Mám 3 děti, ani jedno kaši nechtělo, stačilo jim mlíko, kluci měli UM, holka MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
31.1.14 20:05

Dítko od narození na um, příkrmy od 4 m - a kaše - ani omylem. Tak jsem dávala noční bebu. A to tehdy byla akce od sunaru a koupila jsem 7 krabic kaše, občas jí malá jedla když to bylo smíchané s um - ale jen malé množství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
1.2.14 18:59

Děkuju za rady:-) snad se s tím nějak poperem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí