Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Proč jsi vůbec nasadila UM na noc? a jak přestat kojit? prostě mu dej falšu
@sibi píše:
Proč jsi vůbec nasadila UM na noc? a jak přestat kojit? prostě mu dej falšu
Já jsem to špatně napsala. Aby mě přestalo téct mlíko?
Bude to chvílu trvat. měla by jsi teda postupně snižovat dávky kojení aby se ti nezanítila… snižením poptavky se sníží mléko a nebo dojít za gyndařem at ti dá prášky na zastavení laktace. já jsem teda pro kojení když to jde, kojim doted ![]()
@sibi píše:
Bude to chvílu trvat. měla by jsi teda postupně snižovat dávky kojení aby se ti nezanítila… snižením poptavky se sníží mléko a nebo dojít za gyndařem at ti dá prášky na zastavení laktace. já jsem teda pro kojení když to jde, kojim doted
Kojila bych taky, ale co mám dělat když nechce a zvrací mě z něj? Násilím to do něj cpát nebudu!
@Linda85 zeptej se v lekarne, jsou na to nejake homeopatika
@Linda85 jasné u Tebe to nejde a co dát třeba Um tak 40ml a pak zkusit dokojit? a nějaký to UM na to citlivé bříško? nevím teda jestli něco existuje
@sibi píše:
@Linda85 jasné u Tebe to nejde a co dát třeba Um tak 40ml a pak zkusit dokojit? a nějaký to UM na to citlivé bříško? nevím teda jestli něco existuje
To jsem zkoušela. Ale on si vyzme bradavku, jednou, dvakrát potáhne a pustí. Takhle jsme jedli i půl hodiny! A pak to vyhodí ven!
Jako bys psala o mém synovi. Do 3 měsíců jsme kojili hodinu a po MM blil jak Amina a když jsem mu dala UM, tak vypil rychle a neblil. Na radu doktorky jsem vysadila mléčné výrobky - nepomohlo. Nakonec jsme kojili skoro do roka a kdyby nezačal kousat, kojíme dál. Jinak mi doktorka radila odstříkat a MM převařit, sice se zničí nějaké cenné látky, ale zároveň se zničí to, z čeho zvrací. Synovi ale stačilo jen dávat odstříkané láhví a zvracel méně, protože se napouštěl a nenapolikal tolik vzduchu. Ale to je trochu OT.
Jinak buď můžeš na gyndu pro prášky. Nebo odstříkávej do úlevy, naše doktorka radí vzít si menší podprsenku a nacpat do ní plínu, chladit, méně pít a prý pomáhá i šalvějový čaj.
Milé maminky, prcek začal odmítat MM a zvrací z něj. Jsou mu tři měsíce a už měsíc je na UM pouze na noc. Nikdy s kojením nebyl problém. Před týdnem jsme byli na očkování a moc nenabral. Pořád jsem doufala, že se to zlepší! Ale začal mi moje mlíko zvracet, ale sunar mu jede
! Takže přemýšlím úplně přestat s kojením, aby nám bylo obou líp! Ale jak na to?