Odmítání MM, jak přestat kojit?

Linda85
18.11.12 11:58

Odmítání MM, jak přestat kojit?

Milé maminky, prcek začal odmítat MM a zvrací z něj. Jsou mu tři měsíce a už měsíc je na UM pouze na noc. Nikdy s kojením nebyl problém. Před týdnem jsme byli na očkování a moc nenabral. Pořád jsem doufala, že se to zlepší! Ale začal mi moje mlíko zvracet, ale sunar mu jede :D! Takže přemýšlím úplně přestat s kojením, aby nám bylo obou líp! Ale jak na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
875
18.11.12 12:27

Proč jsi vůbec nasadila UM na noc? a jak přestat kojit? prostě mu dej falšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
18.11.12 12:30
@sibi píše:
Proč jsi vůbec nasadila UM na noc? a jak přestat kojit? prostě mu dej falšu

Já jsem to špatně napsala. Aby mě přestalo téct mlíko?

• Citovat
  • Upravit
875
18.11.12 12:35

Bude to chvílu trvat. měla by jsi teda postupně snižovat dávky kojení aby se ti nezanítila… snižením poptavky se sníží mléko a nebo dojít za gyndařem at ti dá prášky na zastavení laktace. já jsem teda pro kojení když to jde, kojim doted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
18.11.12 12:37
@sibi píše:
Bude to chvílu trvat. měla by jsi teda postupně snižovat dávky kojení aby se ti nezanítila… snižením poptavky se sníží mléko a nebo dojít za gyndařem at ti dá prášky na zastavení laktace. já jsem teda pro kojení když to jde, kojim doted :)

Kojila bych taky, ale co mám dělat když nechce a zvrací mě z něj? Násilím to do něj cpát nebudu!

• Citovat
  • Upravit
9199
18.11.12 12:49

@Linda85 zeptej se v lekarne, jsou na to nejake homeopatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.11.12 12:53

@Linda85 jasné u Tebe to nejde a co dát třeba Um tak 40ml a pak zkusit dokojit? a nějaký to UM na to citlivé bříško? nevím teda jestli něco existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
18.11.12 12:58
@sibi píše:
@Linda85 jasné u Tebe to nejde a co dát třeba Um tak 40ml a pak zkusit dokojit? a nějaký to UM na to citlivé bříško? nevím teda jestli něco existuje

To jsem zkoušela. Ale on si vyzme bradavku, jednou, dvakrát potáhne a pustí. Takhle jsme jedli i půl hodiny! A pak to vyhodí ven!

• Citovat
  • Upravit
875
18.11.12 13:16

@Linda85 poradit se s dětským doktorem? tak asi to UM no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.11.12 13:21

Jako bys psala o mém synovi. Do 3 měsíců jsme kojili hodinu a po MM blil jak Amina a když jsem mu dala UM, tak vypil rychle a neblil. Na radu doktorky jsem vysadila mléčné výrobky - nepomohlo. Nakonec jsme kojili skoro do roka a kdyby nezačal kousat, kojíme dál. Jinak mi doktorka radila odstříkat a MM převařit, sice se zničí nějaké cenné látky, ale zároveň se zničí to, z čeho zvrací. Synovi ale stačilo jen dávat odstříkané láhví a zvracel méně, protože se napouštěl a nenapolikal tolik vzduchu. Ale to je trochu OT.
Jinak buď můžeš na gyndu pro prášky. Nebo odstříkávej do úlevy, naše doktorka radí vzít si menší podprsenku a nacpat do ní plínu, chladit, méně pít a prý pomáhá i šalvějový čaj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová