Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky, je možno kombinovat tyhle dva Sunary? Malý má 13 měsíců, cca dva měsíce je na UM a dáváme Sunar complex. Ten mi teď doma došel a mám jednu krabici Sunar original, kterou jsme dostali. Nevím, jestli ji vyhodit, nebo mu to můžu dát? Podle složení by to mělo být dost podobné, complex má navíc jen probiotika a nějaké vitamíny. Je to pořád Sunar, tak bych řekla, že mu to dát můžu??? Předem díky! Zn. prvorodička ![]()
Rozhodně můžeš dát. V tomhle věku jsem UM v pohodě střídala ![]()
Jojo můžeš, i když ten oroginal chutná příšerně
Aspoň mě to chutnalo jak kyselé mléko a malá mi to nepila vůbec ![]()
@Tina007 dej, mně malý zase ten original je schopnej vypít na litry, moc moc mu chutná
a mně krásně voní ![]()
Určitě ho můžeš dát, vždyť jsou skoro stejné, akorát tem komplex by měl být obohacený o prebiotika.
Mě teda original přišel lepší, malej ho i pil radši. Můžeš bez obav střídat jakékoli mléka jedné značky
A po roce už jakéhokoli výrobce, tam už je to fuk ![]()
Holky a jaký je v tom rozdíl? Já totiž mám doma to samé. Kupovala jsem originál a ted jsme dostali complex
Odbocim od tematu, do kdy jste davali UM?? nas mladej ma skoro 26mesicu a uz tak od roku a 3/4 dostava misto UM kakao, vzdy mu do toho rozmixuju banan, piskoty, rano vlocky a kakao, davam plnotucne. ne ze bych mu UM nechtela davat, ale mamka mu jednou udelala kakao a on prave od te dobry chce jen kakao, takze mu to jeste vylepsuju ovocem a tema piskotama a vlockama
Mě se dokonce zdá, že když jsem kdysi měla doma krabici toho originalu, tak na krabici bylo napsané, že je možné kombinovat se sunarem complex. Mě ten original taky chutnal i voněl víc ![]()
@market.s.87 prckovi je sice 7m, ale mám v plánu mu dávat od roka klasický mlíko a skončit s UM
Nevidím důvod, proč mu ho nedat (za předpokladu, že nebude mít žádné alergie
) Máme mlíko přímo od krávy, takže žádná obarvená voda z krabice ![]()
Ahoj, chci se zeptat, malé je rok, přestali jsme kojit, tak řeším jaké mléko. Dělali jsme kaše z babylove, ted uvažuji o sunaru. zkoumala jsem dneska v dmku složení, a ten maltodextrin má comlex i original. který je tedy lepší? ten complex má navíc jen na přední straně psaný ten nutrabalance, jinak mi přijdou stejný. Má cenu kupovat ten dražší? Jinak babylove mě překvapilo, že má v sobě ovocný cukr, hami mělo zase rýžové vločky. Nutrilon mi přijde drahý, ten kupovat nechci. Má mléko jen ráno a večer kaši. Děkuji
@Kulišanda Já vyzkoušela za 18měs. Nutrilon, na tom jsme začali, pak jsem dala od roko Sunar Complex, pak jsme dostali Bebu, ale tu jsem vysadila z důvodu možné alergie…nevěděli jsme, po čem se syn osypal..vrátila jsem se k Sunaru. Přijde mi nejvíce podobný mléku a nesmrdí jako Nutrilon nebo Beba. Complex je dražší, nestudovala jsem obal, ale dle barvy je prášek více do žluta a přijde mi, že rychleji mizí nez Originál, i když dávám přesné odměrky. Sunar střídám dle toho, jaký mají zrovna v akci.