Sunar original a Sunar complex

972
15.11.12 10:11

Sunar original a Sunar complex

Maminky, je možno kombinovat tyhle dva Sunary? Malý má 13 měsíců, cca dva měsíce je na UM a dáváme Sunar complex. Ten mi teď doma došel a mám jednu krabici Sunar original, kterou jsme dostali. Nevím, jestli ji vyhodit, nebo mu to můžu dát? Podle složení by to mělo být dost podobné, complex má navíc jen probiotika a nějaké vitamíny. Je to pořád Sunar, tak bych řekla, že mu to dát můžu??? Předem díky! Zn. prvorodička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
15.11.12 10:14

Rozhodně můžeš dát. V tomhle věku jsem UM v pohodě střídala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.11.12 10:19

Jojo můžeš, i když ten oroginal chutná příšerně :mrgreen: Aspoň mě to chutnalo jak kyselé mléko a malá mi to nepila vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
15.11.12 10:24

Fajn, díky. Zkusíme, uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.11.12 10:51

@Tina007 dej, mně malý zase ten original je schopnej vypít na litry, moc moc mu chutná :mrgreen: a mně krásně voní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
15.11.12 11:08

Určitě ho můžeš dát, vždyť jsou skoro stejné, akorát tem komplex by měl být obohacený o prebiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
15.11.12 11:14

Mě teda original přišel lepší, malej ho i pil radši. Můžeš bez obav střídat jakékoli mléka jedné značky :palec: A po roce už jakéhokoli výrobce, tam už je to fuk :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
15.11.12 11:16

Holky a jaký je v tom rozdíl? Já totiž mám doma to samé. Kupovala jsem originál a ted jsme dostali complex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.11.12 12:18

Odbocim od tematu, do kdy jste davali UM?? nas mladej ma skoro 26mesicu a uz tak od roku a 3/4 dostava misto UM kakao, vzdy mu do toho rozmixuju banan, piskoty, rano vlocky a kakao, davam plnotucne. ne ze bych mu UM nechtela davat, ale mamka mu jednou udelala kakao a on prave od te dobry chce jen kakao, takze mu to jeste vylepsuju ovocem a tema piskotama a vlockama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
15.11.12 12:21

Mě se dokonce zdá, že když jsem kdysi měla doma krabici toho originalu, tak na krabici bylo napsané, že je možné kombinovat se sunarem complex. Mě ten original taky chutnal i voněl víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
15.11.12 12:54

Já bych nakombinovala klidně i BEBU a Sunar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.11.12 15:23

@market.s.87 prckovi je sice 7m, ale mám v plánu mu dávat od roka klasický mlíko a skončit s UM :nevim: Nevidím důvod, proč mu ho nedat (za předpokladu, že nebude mít žádné alergie ;) ) Máme mlíko přímo od krávy, takže žádná obarvená voda z krabice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
6.5.13 15:18

Maltodextrin v obou?

Ahoj, chci se zeptat, malé je rok, přestali jsme kojit, tak řeším jaké mléko. Dělali jsme kaše z babylove, ted uvažuji o sunaru. zkoumala jsem dneska v dmku složení, a ten maltodextrin má comlex i original. který je tedy lepší? ten complex má navíc jen na přední straně psaný ten nutrabalance, jinak mi přijdou stejný. Má cenu kupovat ten dražší? Jinak babylove mě překvapilo, že má v sobě ovocný cukr, hami mělo zase rýžové vločky. Nutrilon mi přijde drahý, ten kupovat nechci. Má mléko jen ráno a večer kaši. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
6.5.13 15:25

@Kulišanda Já vyzkoušela za 18měs. Nutrilon, na tom jsme začali, pak jsem dala od roko Sunar Complex, pak jsme dostali Bebu, ale tu jsem vysadila z důvodu možné alergie…nevěděli jsme, po čem se syn osypal..vrátila jsem se k Sunaru. Přijde mi nejvíce podobný mléku a nesmrdí jako Nutrilon nebo Beba. Complex je dražší, nestudovala jsem obal, ale dle barvy je prášek více do žluta a přijde mi, že rychleji mizí nez Originál, i když dávám přesné odměrky. Sunar střídám dle toho, jaký mají zrovna v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
6.5.13 16:52

Já dávám Sunar original a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie