Odmítaní Nutrilonu a ovoce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odmítaní Nutrilonu a Ovoce
Zdravím Dcerka mi odmítá Nutrilon a i ovoce. Je nám 16m cca měsíc mi odmítá Nutrilo, nejdřív mi odmítala Nutrilon AR pak mi chvilku pila ochucený Nutrilon vanilka a banán teď už mi nechce ani jeden ani kaše nic :/ u naší Dr. jsme ještě nebyly nevím jak se na to bude tvářit. Odmítá my i většinu ovoce, nebo si jen kousne řekne NE a odkráčí… :/ nevím čím to je když jsme začínaly s vešerýma příkrmama tam žádný problém nebyl. Nemáte s tím někdo taky zkušenost??? nevíte čím to může být??? Je nějaká možnost vitamínu z lékarny???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Odmítání Nutrilonu bych neřešila, snažila bych se mléčné dávky nahradit něčím jiným, např. sýry, jogurty, v nejhorším Lipánek, zkus třeba slabounké kakao, nebo jestli už může Caro, nevím, od kolika je
Co se týče odmítání ovoce, to je myslím normálka, u nás byl postupně bojkot všeho, masa, chleba, ovoce… Třeba s tím ovocem to řeším tak, že to jím sama a ona si pak přijde kousnout a nakonec to sní skoro celé sama. Třeba na zahradě mi sní jahody, maliny, jablka, hrušky, prostě všechno, ale když jí to nakrájím doma do misky, tak to „nemájáda“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera už od roka se mi vyprdla na sunar a dneska jsou ji 4 a nic se nestalo…tak se neboj a hold to nahrazuj jinými mlecnymi vyrobky jogurt nebo cokoliv ti vezme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě jí to nechutná…
Ta naše byla taky vybíravka. A začalo to snad přes noc
Jediné UM které nakonec akceptovala ( a dodnes miluje -2,5 roku) je Sunar.
A s tím ovocem.. měla taky takové období. Z počátku odmítala jen některé druhy a nakonec nechtěla už skoro nic. Baštila salátové okurky na kila, taky samotný ledový salát, mrkev a fazolky ale ovoce bych do ní nedostala. Ale jak to přišlo tak to zase odešlo. Po nějaké době se k ovovci zase vrátila. Ted má různá období. Jahodové, nektarinkové, melounové,… Vždycky než se toho přejí. Pak jde na další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá je na kravském mlíce cca od roka, UM mi začla plivat a tvářit se hrozně. Dělám jí na střídačku samotné mlíko, kakao (z toho hořkého prášku jak je na pečení, ne chemické Granko), nebo meltu.
Syrové ovoce a zeleninu do ní taky nedostanu, ovoce ani v podobě přesnídávky nebo v jogurtu. Utěšuju se tím, že jednou to přijde. Její nyní děvítiletý strejda začal tohle jíst taky až někdy v pěti letech, dřív odmítal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Habibi91 moje dcera mi odmitla jakykoliv UM uz v 8m - nahrazovaly jsme jinak… ovoce odmita kazde druhe dite - nase dve sousedky (5let a 4roky) - ani jedna z nich neji ovoce, zeleninu a starsi neji ani mlecne vyrobky
Moje dcera je teda alespon v tomhle smeru zlata a ovoce a zeleninu sni vsechnu - ale v cca roce a pul taky chvili protestovala… Treba banan mi zacala jist az tak 5m zpet?
Jinak presnidavky nejedla NIKDY ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se na ten Nutrilon tolik neupínala ale po Sunaru se mi osypala a strasne moc zvracela…Na Bebu jsem neslyšela nic dobrého Hipp mi taky zvracela a Hami mi plivala… Jelikož jsme měly Reflux a ještě ho i malinko máme někdy nám to stále ujede když se moc napije atd… Kdyby mi jedla aspoň ty jogurty ( to jí musím skoro prosit aby si to vzala… a sýr jedině s chlebem a šunkou jinak si neškrtnu tavený sýr už vůbec… a mlíko mi nevypije ani jako kakao tak nevím :/ do teď s jídlem nebyl problém.. :/ ovoce mi nejí žádny… někdy hroznové víno, meloun, rybíz, jinak ani ťuk ani přesnídávku nic, když jí udělam doma džusík tak si cucne zařve ne a uteče si hrát. Jediné s čím nemáme problém je Maso to ji jediný jede bez problému!!! Mě jde spíš o to že když nemá z Nutrilonu ani z ovoce žádné vitamínky jak je do ní dostanu… zatím jsem vše viděla tak od 3 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit