Odmítly byste služební cestu, když zasahuje do volného času?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já bych jela. Vždyť o nic nejde - jeden víkend a pět dni mimo je normální služebka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nijak bych to neřešila a jela bych. Kor když nemáš děti. A třeba bych se zkusila domluvit se šéfem, jeslti si to tam nemůžčeš o pár dnů prodloužit a udělat si tam dovču.
- Citovat
- Upravit
pokud nemáš závazky, super práci i šéfa, tak bych jela. Jen se třeba zeptej, zda-li ti nějak bude kompenzováno, že musíš odletět ve svém volnu…ber to tak, že se podíváš „zadarmo“ do améééériky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych jela, bez děti, bez závazku…a ještě se podíváš do USA, jen tak se tam běžně asi nedostaneš…já určitě mít příležitost nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak nevím co řešíš, nevidím důvod proč nejet. Můj manžel má letět na tři týdny a doma máme dvě malé děti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pro upřesnění, nebude vůbec čas na to něco vidět, prostě vylezu z letadla, vyspím se, pak 5 dní v kanclu od rána do večera a zpátky domů. Není to moc atraktivní místo, žádný New York, aby se dalo něco vidět. Ale vidím, že to vesměs vidíte stejně, prostě to pro jednou překousnout. Já se přiznám, že služebky nesnáším, radši bych byla s mužem doma v klidu
ale tak si aspoň kloupím nákou dobrou čokoládu
- Citovat
- Upravit
Vůbec nevím, co řešíš. Běžně se létá na služební cesty či o víkendu, který se navíc nepočítá do odpracované doby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy tak to vám nezávidím, většina kamarádek, co teda cestuje, to má tak, že pokud jedou o víkendu, tak dostanou kompenzaci za to ve formě náhradního volna. U nás se o víkendy také běžně necestuje, tohle je výjimka.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím anonym kvůli citlivému infu o práci. Mám dobré místo, se šéfem super vztahy, mám hodně benefitů jako práci z domu. Čas od času musím cestovat po Evropě, to mi nevadí a bez keců jedu. Teď by šéf ale chtěl, abych jela na schůzku do USA, navíc je to let s přestupem, celkový čas je 15 hodin jednosměrně. Takže bych musela letět o svém víkendu a pak bych tam byla pět dní mimo domov. Šéfovi jsem dala najevo, že se mi jet nechce. On mi řekl, že ostatní kolegyně odmítly kvůli dětem a tedy nemá moc kdo jet, já děti nemám a vymluvit se na ně nemůžu. Jelikož šéf mi vždy vyšel vstříc a jak říkám, mohu v klidu pracovat z domu, řekla jsem si, že to teda jednou přetrpím. Myslíte, že dělám správně, nebo vy byste to i přes dobré podmínky v práci cestu odmítly, že tohle už je až moc velký zásah do vašeho volného času?
Řekl bych si o náhradí volno za víkend a to bych strávil v USA. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím anonym kvůli citlivému infu o práci. Mám dobré místo, se šéfem super vztahy, mám hodně benefitů jako práci z domu. Čas od času musím cestovat po Evropě, to mi nevadí a bez keců jedu. Teď by šéf ale chtěl, abych jela na schůzku do USA, navíc je to let s přestupem, celkový čas je 15 hodin jednosměrně. Takže bych musela letět o svém víkendu a pak bych tam byla pět dní mimo domov. Šéfovi jsem dala najevo, že se mi jet nechce. On mi řekl, že ostatní kolegyně odmítly kvůli dětem a tedy nemá moc kdo jet, já děti nemám a vymluvit se na ně nemůžu. Jelikož šéf mi vždy vyšel vstříc a jak říkám, mohu v klidu pracovat z domu, řekla jsem si, že to teda jednou přetrpím. Myslíte, že dělám správně, nebo vy byste to i přes dobré podmínky v práci cestu odmítly, že tohle už je až moc velký zásah do vašeho volného času?