Odmítnutí nabídky práce od ÚP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2323
21.3.11 17:16

Oni by to „normální“ pracovníci pochopili, ale tihle..... moc pochopení nemají :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.3.11 17:26
Marben píše:
Oni by to „normální“ pracovníci pochopili, ale tihle..... moc pochopení nemají :-/

jasný no… oni sedí v teple v kanceláři, dostanou zaplaceno, tak co :?: :?: Proč by se zajímali o osobní důvody ostatních… Ale nemá cenu říkat „Já na jejich místě bych byla chápavá.“ když na to mají tabulky a musí se taky něčím řídit a ne jen svým sociálním cítěním a empatií :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.3.11 17:44

Já bych myslela, ať nic neodmítá, ale zaonačí to tak, že ji nebudou chtít oni :mrgreen:

Já jsem zase říkala, že se hlásím na VŠ :mrgreen: Tak ať třeba řekne, že má dcera časově náročné povolání a že bude muset brávat paragrafy, když budou vnoučata nemocné nebo že si představuje vysoký plat - nebo prostě něco, aby ji nechtěli :lol: Třeba bude stačit, když si budou myslet, že je mírně potrhlá / bláznivá / podivná nebo hloupá nebo že možná pije :lol: :lol: :lol: Záleží, co to je za práci…

Ale třeba bude možné se domluvit i na tom ÚP, když má příslib, že by ji možná vzali… Je to člověk od člověka… Mamčině kamarádce prošlo i když řekla, že bude vdávat dceru, že má teď plno jiných starostí a ať jí dají do té doby (cca 3 měsíce) pokoj :lol: A dali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
21.3.11 17:56

podle zákona pokud odmítneš tak tě vyřadí… záleží na tom nakolik je ochotný úředník, ale je pravda, že pokud dostane razítko od potenciálního zaměstnavatele, že nevyhovuje tak ok…
já nevím jak to chodí u vás, ale s pražským ÚP mám velmi nemylou zkušenost, takže po mateřské si zdravotko radši zaplatím sama nebo aspoň nějakou dobu :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1626
21.3.11 18:00
Angua píše:
Třeba bude stačit, když si budou myslet, že je mírně potrhlá / bláznivá / podivná nebo hloupá nebo že možná pije :lol: :lol: :lol: Záleží, co to je za práci…
:palec: :mrgreen: To je fakt, ať si o ní pomyslí kdo chce co chce, vždyť už lidi nikdy nemusí potkat…ale je taky druhá možnost… že druhej den ví celý Dobříš, že do papírů pro ÚP jí napsali „Blázny a vožraly nebereme“ :jazyk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.3.11 18:21
Verca182 píše:
Angua píše:
Třeba bude stačit, když si budou myslet, že je mírně potrhlá / bláznivá / podivná nebo hloupá nebo že možná pije :lol: :lol: :lol: Záleží, co to je za práci…
:palec: :mrgreen: To je fakt, ať si o ní pomyslí kdo chce co chce, vždyť už lidi nikdy nemusí potkat…ale je taky druhá možnost… že druhej den ví celý Dobříš, že do papírů pro ÚP jí napsali „Blázny a vožraly nebereme“ :jazyk: :pankac:
:mrgreen: To snad ne :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
21.3.11 19:20

Holky, to by mě zajímalo na který pracáky chodíte. Já teda byla jednou, ale ani jednou mi nic nenašli, nic nenabídli, ale já sama si musela práci hledat. Dali mi takovej papír na kterym jsem musela mít měsíčně určitej počet razítek od firem kde jsem se byla ptát na práci. Pokud bych je tam neměla, tak čau.

Teď sestřence řekli, že vědi, že práce neni a tak ať přijde za 3 měsíce a kdyby náhodou si něco našla, tak ať jim to přijede oznámit.

Jinak co vím, že tu nabídku odmítnou nemůže, jinak jí vyřadí z evidence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.3.11 20:06

Mamka je na Dobříšským. Práce tu není, chodí každý měsíc a žádná razítka nepotřebuje… Po „obyčejných“ lidech chtějí dodržování přesných pravidel,ale jak tak koukám, sami si to koulí, jak se jim zachce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.3.11 08:49
Verca182 píše:
Monny89 píše:
Jejej, tak to nevim…

Ja jsem ted taky na UP, ale tehotna, a kdyz mi volali z nejake prace skrz UP, ze se mam dostavit na pohovor atd., tak jsem jim rekla, ze rada, ale ze jsem tehotna, a oni jen rekli, at mi to utece, a nashledanou :mrgreen:

Ale jak je to normalne s prace-schopnym clovekem, to netusim :nevim:
Tak jedině že by na to mamka s otčímem vlítli :mrgreen: Docela cool-mít stejně starý dítě jako vnuka :pankac:

Je to hóóódně mimo téma, ale moje teta má dceru 15let a vnučku 19let :lol: nedalo mi to a musela jsem to napsat :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
22.3.11 13:58

Ahoj, taky se mi „poštěstilo“ a nějakou dobu jsem byla na ÚP, pokud mi práci nabídla, tak jsem si vše ochotně vzala a do firmy cinkla,většinou to dopadlo tak, že stejně bylo plno a nebo mě pozvali na pohovor a pokud se tam člověk nepřetrh zájmem tak ho nevazli, takže když byla práce nic moc(třeba dojížděění atd) tak jsem nic neřekla, zavolala je, třeba zašla na pohovor, kde jsem se nijak moc nesnažila a na pracáku jsem ji řekla, že jsem tam volala, byla na pohovoru a prostě mě nevazli(třeba jsem řekla, že tam se mnou bylo ještě 10lidí, kteří jsou vyučeni v oboru atd..) takže se ani nedivila a nikdy mi nic neřekla. Si myslím, že ta ženská na úp si lidi pamatuje a tak nějak ví, kdo shání a kdo ne a pokud vidí alespoň předstíranou snahu, tak nic moc neřeknou-to je tedy máá zkušenost(jsem jedna z mála, která na svou zprostředkovatelku vesměs nemůže nadávat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
22.3.11 20:28

PETTULLE: máš pravdu, za poslední rok nevím o nikom, kdo je registrovaný na UP, že by těm dotyčným nabídli jedinou práci… nikomu nic - prostě práce není. Proto bych případnou práci neodmítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
22.3.11 20:37

Tak tedy dnes byla, holky, máma na pracáku. Stálá práce žádná… Jen jí dali číslo na nějakou paní,co by chtěla na jaře trochu zkultivovat zahrádku a nabízí 4 tisíce :potlesk: Jakožto zahradnice tiše závidím, protože nemít v bříšku toho našeho raubíře, hned bych to mamce vyfoukla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinka.tinkilinka
25.4.13 10:56

odmítnutí nevhodné práce

Dobrý den děvčata,
potřebovala bych se zeptat co je odmítnutí nabídky práce z pracáku… jestli je to že mě tam pošle" pracovník " z uřadu práce nebo jestli je to, že mi volala paní, že mám na pracáku požadavek na místo a ona mi ho nabízí >já ho odmítla, práce na směny to nemužu (nechci od dětí být pryč, což asi není důvod) ale neposlal mě tam pracák, pozvala si paní na základě nějakých udajů z pracáku. Prosím poradte mi někdo. Děkuji. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
23
10.11.14 21:40

odmítnutí práce z ÚP

Tak odmítnout práci z ÚP nemůže, je to maření úředního výkonu, ale když jí někam pošlou na práci může být jen nevyhovující kandidát -vzděláním, zdravotně…Stačí, když jí ve firmě, kam byla vyslána, že se nemá, jak do práce dostat a on jí nutit nikdo nebude, aby tam pracovala… :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marika.k.1
10.2.17 12:01

Roční praxe na ÚP

Jsem vedena na ÚP a bylo mi nabídnuto zúčastnit se výběrového řízení na roční praxi právě na ÚP. Přijala jsem, že se výběrového řízení zúčastním, ale teď jak nad tím přemýšlíš, tak nevím. Hlásím se na vysokou školu a než nastoupím chtěla bych si ještě udělat kurz. Můžu na ten pracák napsat nebo zavolat a zrušit to výběrové řízení nebo mě můžou vyhodit. Je to neplacená praxe a ani ta práce by mě nijak extra nebavila. Co myslíte? A jak by asi to výběrko mohlo vypadat, na co se ptají nebo tak? Máte někdo zkušenost?
Předem moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat