Číšnice / servírka v Moulin rouge
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Toz vyzkouset muzes,ale co ja si pamatuji napriklad z Brna a Zlina tak servirky byly vzdy nahore bez ![]()
A vim,ze kdyz dostaly dobrou nabidku tak myslim i sly na pokoj.
V obou jsem byla jako host,ale dost jsem pozorovala.
Ale urcite tam budou dobry tuzery.Kdyby byl MR tady tak bych tam sla klidne delat,maji tam ochranku takze bych strach moc nemela a vis jak,vsude muze byt neco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nechod do toho… z me vlastni zkusenosti ti radim, aby jsi to nedelala… ![]()
- Citovat
- Upravit
já dělala servírku v nočním klubu.byly zam holky co chodily na pokoj,nebo jen tancovaly,ale servirky delaly jen servirky.ja bych se toho nebala.a za zkousku nic nedas.uvidís co ti zitra rekne.
Renata
- Citovat
- Upravit
Ahoj moje kámoška ted dělá v bordelu za barem a opravdu za barem a peníze má naprosto luxusní
,takže to zkus a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Moulin Rouge jsou servírky nahoře bez.
Pokud to sneseš, tak to aspoň zkus. Dle slov mého chlapa (předpokládám ovšem zkušenosti staré asi 10 let
) je Moulin Rouge z těch na lepší úrovni.
Návštěvníků se neboj, málokdo se pochlubí, že tě potkal v Moulin Rouge ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak s Moulinem mám osobní zkušenost.
Kamarádka si tam přivydělávala a přivydělává a občas jsem tam ve svých mladších a ještě nezadaných létech zašla za ní na kafe, protože jsem bydlela přímo naprosti. Je to klasický „bordel“, jen na té lepší úrovni, jak už tady bylo napsáno. Servírky tam chodí v samodržících punčochách, kalhotkách (tangách) a nahoře bez, všechny mají nátepníky a motýlka kolem krku. Co se týče práce, v Brně není pravda, že všechny stojí jen za barem. Bohužel chodí i na pokoje, je to tak všude. Takže bych se připravila na to, že tě někdo třeba chtít bude a dá se odmítnout jednou, ale podruhé to už majitelé neradi vidí a vím, že se dávaly tam za to i pokuty. Co se týče platu: minimální mzda (+ provize z prodaných drinků a peníze za pokoj).
- Citovat
- Upravit
Přeji krásný večer,
jsme na RD a tudíž každá koruna se hodí. Projíždím často inzeráty týkající se práce v našem kraji. Včera jsem narazila na tuhle nabídku. Nejdříve tam tedy bylo zadáno pouze to, že hledají číšnici/servírku. Tak jsem psala paní, že bych brala ráda nějaký přivýdělek a o co se jedná. Paní byla velice příjemná, psala, že jde o hotel** xy** Moulin rouge, šlo by o práci servírky, žádné slečny „na prodej“. Na zítra máme domluvený pohovor. Jenže se děsím práce v nočním klubu. Nevím tedy ani o který přesně jde (v okolí je jich spousta), na internetu nejsou. Bojím se těch „návštěvníků“, toho co tomu řeknou lidi. Přeci jen je třeba těžké vysvětlvoat, že nejsem již zmiňovaná slečna „na prodej“, ale pouze servírka. I muž se o mě bojí. Ovšem každá koruna dobrá. Muž má sice dobré peníze, ale nechci na něm být finančně závislá, chci mít i své peníze za které si mohu koupit cokoli, aniž bych se o tom s ním bavila, apod…
Myslíte, že to mám vyzkoušet?