Přijímací pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
přijímací pohovor
Ahoj, chtěla jsem se zeptat v čem byste šli na přijímací pohovor na pozici sekretář? Nemám doma žádný kostýmek, černé kalhoty po porodu nezapnu, je blbé jít normálně v džínách a v nějakém černém triku? A mám i s sebou brát ještě vytisklý životopis i když už ho jednou dostali e - mailem? jsem zvědavá na co se budou ptát jsem v životě na pohovoru nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no asi záleží do jaké firmy půjdeš. mamka delá asistentku a kdyby přišla v jeansech tak by mela pruser.. já bych sla bud v kostymku, černy kalhoty s košilí a nebo nějaká sukně s košilí.. životopis určitě s sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele životopis vem učo i vytisklý to se neztratí. Jako za mě teda rifle ne. Nejlepší je mít sukni a nějaký topík a svetřík. Rifle fakt ne- to všeobecně působí jakože mezi tím nákupem a procházkou sis odskočila na pohovor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NO rozhodně buď úplně v klidu, teď je trend dělat z lidí idioty na pohovorech, asi si tam léčí ego, takže přeju aby to byla normální firma a vyšlo to, a když ne ta se tomu zasměj rozhodně si z toho negativa neber.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky,radej si vem vytiskly zivotopis,nikdy nevis,kdo je pripraven,neni prekvapen ![]()
pokud mozmo,zjisti si nejake info o dane firme
,nekdy se ptaji …
jinak ty dziny mi neprijdou moc vhodne…muj nazor…
pokud nemas opravdu co na sebe,tak v nejhorsim aspon nejakou halenku k tomu…ale samozrejme by bylo vhodnejsi trochu formalnejsi obleceni…zalezi i jestli firma ma na to nejaky predpis…nekde se na kostymky hraje,nekde je to volnejsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych za sebe osobne sla v tom, v cem pak chces chodit do prace… me osobne prijde trochu nefer prijit na pohovor v kostymku a pak do prace chodit v dzinech
… ale jestli ses ochotna si kvuli praci dokoupit odppovidajici satnik, tak bez co nejlip oblecena, jestli hledas firmu, kde budes chodit oblekana lezerne, pak by nemelo vadit, ze des na pohovor v tom, v cem se aktualne citis nejlip… otazka priorit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rifle ne, tema bys hned mela body dolu… nemusis mit zrovna kostymek, ale nejake slusne kalhoty a halenku nebo svetrik… musis vypadat reprezentativne
A zivotopis je lepsi mit pro jistotu sebou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla na pohovoru v černých kalhotech a halence (musela jsem si půjčit od kamarádky). Kostým jsem vlastnila 1, jenže jak jsem zhubla tak mi je velkej
. Později jsem si kvůli práci dokoupila ještě 2 v quelle (vínový a červený s bílím proužkem
)
černý kalhoty mám univezál, k tomu se dá vždycky hodit nějakej vršek.
V riflích bych nešla … sekretářka by měla taky reprezentovat, což rifle určo nedělají ![]()
- Citovat
- Upravit
Rifle ne (pokud nejdeš na pohovor do Vodafone). Záleží co je to za firmu. Třeba do právní kanceláře bych nešla ani v těch černých kalhotách, tam bych kostým nahodila. Pokud je to nějaká např. reklamka, stavební firma, atd. tak klidně černé kalhoty, top a sako nebo slušný svetřík nebo tu halenku. Vezmi si určitě ještě vytisknutý životopis. Můžeš se do něj mrknout občas i ty. Navíc je dobré mít něco v rukách, pak často nevíš kam s nimi. Jinak určitě si zjisti něco o firmě a připrav si i ty nějaké dotazy. Ale ne dotaz typu jaká je pracovní doba) A taky se často ptají na tvojí negativní vlastnost, tak neříkej, že jsi až příliš pečlivá. Tomu už nikdo nevěří, i kdyby to byla pravda.
Držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj taky hledám práci a pár pohovorů mám za sebou.Na pozici sekretář rifle určitě ne.Kdyby jsi šla na pohovor na pozici skladníka nebo prodavačky,tak rifle klidně,k tomu něco pěknýho a podpadky,ty nejsou vůbec k zahození,i když budeš mít rifle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak já si jdu vyžehlit kalhoty
Večer jsu taky na pohovor
na telf. operátorku
tak snad to klapne. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj zakladatelko, jak jsi dopadla?
jinak teda na tel. operátorku přeju pevný nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dice píše:
Ahoj zakladatelko, jak jsi dopadla?jinak teda na tel. operátorku přeju pevný nervy
zakladatelka je cica
a jde na pohovor na sekretářku
.
Na operát. jsem byla já, zdá se že pohovor dopadl dobře, ovšem jestli mě přijmou nevím, doufám že jo bo práci nutně fakt potřebuju.Dozvím se do neděle.
cico - tak co si bereš nakonec na sebe?? Držím pěsti ať ti to vyjde. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mohu se zeptat co vse si berete s sebou na pohovor? Jak tu bylo napsano ten vytisteny zivotopis, ale mam si vzit treba i doklady o dosazenem vzdelani? ci neco jineho?
A jeste mam jeden dotaz, vsude se pise, ze se pri pohovoru ptaji na negativni vlastnost a priznam se, ze mi nic kloudneho nenapada ![]()
Diky moc
V.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem si brala životopis a zároveň všechna vysvědčení a doporučení, kdyby Tě vzali, tak ať s tím můžeš rovnou na personální
. Negativní vlastnost - řekni třeba, že si puntičkářská - to je taková negativněpozitivní vlastnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit