Přijímací pohovor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
27.3.12 14:47

Tak puntickar skutecne jsem :-)Jsem fatk schopna srovnavat tuzky posle velikosti :-) Tak super, tak to pouziji :-)
No to ze by mi rovnou rekli, ze me berou moc nepocitam - matka po materske, ale chci byt dobre pripravena a alespon si to vyzkouset :-)

Jeste jeden dotaz - co odpovedet na otazku, jak dlouho si hledam praci? Riakm si, ze kdyz reknu, ze jiz delsi dobu, tak to bude vypadat jako, ze me nikde nechteji, ale kdyz zase reknu, ze to je prvni pohovor (coz bude pravda) tak aby to zase nevypadalo, ze si vymyslim…

A jeste me napadlo pisete pripadne reference do CV nebo je „nabidnete“ pri pohovoru?

Příspěvek upraven 27.03.12 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.3.12 14:49
@verveve píše:
Tak puntickar skutecne jsem :-)Jsem fatk schopna srovnavat tuzky posle velikosti :-) Tak super, tak to pouziji :-)
No to ze by mi rovnou rekli, ze me berou moc nepocitam - matka po materske, ale chci byt dobre pripravena a alespon si to vyzkouset :-)Jeste jeden dotaz - co odpovedet na otazku, jak dlouho si hledam praci? Riakm si, ze kdyz reknu, ze jiz delsi dobu, tak to bude vypadat jako, ze me nikde nechteji, ale kdyz zase reknu, ze to je prvni pohovor (coz bude pravda) tak aby to zase nevypadalo, ze si vymyslim…

Tak to je blbá otázka, co na to říct :think: Asi bych řekla, že jsem rozeslala životopisy cca před měsíce a teď obcházím pohory a vybírám a zvažuji, co by pro mě bylo nejlepší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.3.12 14:51

Já jsem reference v CV neměla, ale můj zaměstnavatel je vyžadoval, takže jsem měla 2 papíry navíc od svých bývalých zaměstnavatelů, které jsem přiložila k životopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
27.3.12 14:52

To je asi dobry napad…
Po RD si budu hledat misto a vlastne na poslednim pohovoru jsme byla pred 12 lety a to me hned vzali takze nemam zadne zkusenosti. Tak ted hledam na netu ruzne informace a snazim se na to pripravit - jak budu na pohovoru budu silene nervozni tkaze je mi jasne, ze nebudu schopna nic kloudneho vymalest, tak se snazim pripravit na vse dopredu :-) :-) :-) ono asi realita stejne bude jina, ale alespon budu mit dobry pocit, ze jsëm se pro to snazila udelat vse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
27.3.12 14:54
@Fen-fire píše:
Já jsem reference v CV neměla, ale můj zaměstnavatel je vyžadoval, takže jsem měla 2 papíry navíc od svých bývalých zaměstnavatelů, které jsem přiložila k životopisu.

Aha tak ja nic napsaneho nemam, ale mam domluveno se svym sefem, ze kdyztak mohu poskytnout jeho kontakt s tim, ze se ho mohou zeptat.
Tak to tak ais zatim necham, proste kdyz se budou ptat na byvale zamestnani tak jim navrhnu, ze jim bud dam kontakt nebo zaslu reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.3.12 14:56

Asi jo, já jsem s těma referencema musela jít rovnou na pohovor, takže jsem je měla připravené, ale pokud to nevyžadují, tak stačí mít asi jenom „kontakt v rukávu“ :mrgreen:

Jinak Tě chápu, na pohovoru jsem byla 2× a v obou případech jsem byla připravená jak na maturitu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
27.3.12 14:57

jednou jsem při pohovoru zmínila, že jsem nekuřák a byl to „problém“, protože jsem byla v japonské firmě a tam prý všichni hulí jak fabriky

jsem jim chtěla ukázat, že jako pracovní dobu využívám na 100%a ne jako kuřáci, který furt pauzírujou ,a nakonec se to nejspíš obrátilo proti mně
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
27.3.12 20:03
@princeznaII píše:
jednou jsem při pohovoru zmínila, že jsem nekuřák a byl to „problém“, protože jsem byla v japonské firmě a tam prý všichni hulí jak fabrikyjsem jim chtěla ukázat, že jako pracovní dobu využívám na 100%a ne jako kuřáci, který furt pauzírujou ,a nakonec se to nejspíš obrátilo proti mně :think:

No to je klasika - ono nekdy je fakt tezke odhadnout co ma clovek rici :-(
Prave toho se desim, ze v dobre vire to necim zkazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.12 18:30

Ahoj, mám dotázek holky… musím nějak našrotit do partnera němčinu, aspoň základy, aby něco uměl říct… kdo ví o mé diskuzi o práci v zahraničí, tak poraďte prosím… jak to do něj „nahustit“ :D :D Má základy.
Jde o pohovor ve skladu BMW u Mnichova na pozici řidiče VZV.

jakoukoli radu vítám…

• Citovat
  • Upravit
4306
26.7.12 18:40
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotázek holky… musím nějak našrotit do partnera němčinu, aspoň základy, aby něco uměl říct… kdo ví o mé diskuzi o práci v zahraničí, tak poraďte prosím… jak to do něj „nahustit“ :D :D Má základy.
Jde o pohovor ve skladu BMW u Mnichova na pozici řidiče VZV.jakoukoli radu vítám…

To chce probrat nějaké základní fráze o práci - co skladník a 0řidič dělá a pak našrotit kecy o zájmech - sport apod. Přítele takto zkoušeli z angliny při pohovoru, kecal o hokeji a že ho hrál a tak a stačilo jim to. Pak ještě naučit frázi, něco ve smyslu, bohužel vám nerozumím/neumím odpovědět, ale v budoucnu bych chtěl svou němčinu/angličtinu zlepšít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.12 18:40

Kolik na to máš času? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
26.7.12 18:46
@JanaK88 píše:
To chce probrat nějaké základní fráze o práci - co skladník a 0řidič dělá a pak našrotit kecy o zájmech - sport apod. Přítele takto zkoušeli z angliny při pohovoru, kecal o hokeji a že ho hrál a tak a stačilo jim to. Pak ještě naučit frázi, něco ve smyslu, bohužel vám nerozumím/neumím odpovědět, ale v budoucnu bych chtěl svou němčinu/angličtinu zlepšít :D
:D super :D tak se naučíme „bohužel vám nerozumím“ :D :D
  • Citovat
  • Upravit
jullls
26.7.12 18:46
@Markétka Š.V. píše:
Kolik na to máš času? :?:

Je tam začátek práce dohodou, takže září, říjen nejdříve :))

• Citovat
  • Upravit
4306
26.7.12 18:51
@jullls píše: :D super :D tak se naučíme „bohužel vám nerozumím“ :D :D

Spíše: „Bohužel vám nerozumím, ale určitě se to doučím.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.12 19:01

Září říjen… To je docela brzo… Každopádně bych se na to vrhla co nejdřív a každej den opakovala. Dobrý by bylo, kdyby měl možnost mluvit německy i s někým jiným, než jen s tebou (aby si to trochu naposlouchal.) Rovnou bych se zaměřila na slovní zásobu a obraty spojené s výkonem zaměstnání.

Spojila bych tohle http://www.ulozto.cz/…-zaklady-rar s nějakou knihou a tebou jako koučem. :) Myslím, že to bude makačka., ale snad se to dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat