Provozovna nehtového studia doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Provozovna nehtového studia
Ahoj holky, za 2 týdny nastupuji na kurz manikúry a nehtové modeláže, tak bych se chtěla zeptat, jestli by mi hygiena umožnila mít provozovnu doma????? Uvolnili bychom na to jeden pokoj, ale nevím, jaké jsou podmínky pro provozovnu. Pokud s tím máte nějaké zkušenosti, budu moc ráda za odpověď. Na živnostenským jsem se ptala, ale ženská mi řekla, že se mám zeptat na hygieně a tam mi řekla, že se přijde podívat na ten pokoj. Díky. Marťa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenost osobní nemám, ale známá, ke které chodím na nehty si chtěla otevřít provozovnu doma a po požadavcích hygieny to vzdala
. Prý byli to podmínky natolik přísné a pro ni nereálné,že to nešlo uskutečnit ![]()
Skutečně ti nejlíp vše řeknou na hygieně.
Vím jen,že požadovali samostaný vchod v domě pro tuto provozovnu, dále určitě v provozovně umyvadlo, omyvatelné podlahy a spoustu ostatních věcí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já chodím ke slečně na řasy, dělá i kadeřnici, má to v jednom pokoji v bytě, samostatný vchod nemá.
A nestačí nahlásit adresu podnikání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuji
S umyvadlem a omyvatelnými podlahami počítám, ale nevím zbytek. Samostatný vchod? Tak to je fakt síla, protože známá chodí ke kadeřnici, která má provozovnu doma. Asi to záleží na ženské, které se přijde podívat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta známá bydlí v rodinném domě, tam chtěli samostatný vchod, v paneláku to těžko budou požadovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit