Nabídka práce od Bonstar - odškodnění po nehodách apod.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nabídka práce od Bonstar - odškodnění po nehodách apod.
Ahoj holky, včera jsem dostala nabídku práce od společnosti Bonstar, Jednalo by se o obchodního zástupce, vyhledávání klientů a výplata by byla stylem provize z výše odškodného. Práce z domova.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Nebo jestli jste třeba někdy využily takovou službu?
Nebo využily by jste kdyby jste o tom věděli?
Já o tom nikdy neslyšela že takové firmy jsou.
Děkuji za jakýkoliv postřeh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Péťo a je to na živnost???
Tě nechci strašit .. pokud nejsi průbojná, neukecáš lidi, budeš mít víš co
, a pokud je to na živnost, nezapomeň že si musíš každý měsíc plati zálohy na soc a zrav. pojištění, což dohromady dělá skoro 4 tis.
jsem skoukla stránky … pokud nemají databázi zákazníků, msí si jí vytvořit a asi i předem je nalákat aby firmu v případě nějaké škodné události kontaktovali … bo jinak jen tak někoho nenapadne hledat firmu která za něj vyřídí odškodné u pojišťovny a zajde na pojištovnu sám ![]()
Takže na tobě bude aktivně hledat klienty .. a práce z domova?? … no taky asi budeš muset za klientem dojet a vše s ním sepsat ne?? nebo to za tebe udělá někdo jinej??
mě se to nezdá a za mě, já bych do toho nešla …
- Citovat
- Upravit
Děkuji za názor, je tam možnost jak na ŽL tak i na nějakou smlouvu o zprostředkování, průbojná zrovna nejsem, tak to asi nechám být.
Ještě jsem s pánem nemluvila tak nevím jak to funguje, ale myslím že to bude že já seženu klienta který by měl zájem, vezmu od něj nějaké ty doklady co se k tomu potřebují, lékařské zprávy a pod. a odešlu na centrálu a o víc se již nestarám.
Určitě dojet za klientem budu muset to je fakt.
Ach jo, potřebovala bych práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pé´to to mi povidej, práci hledám od srpna, včera jsem už byla nasratá a stěžovala si kamarádce (dělá na pracáku, ale na tom co je vyšší … kam nechodí lidi) tak mi říkala že je blbý že nemám ke škole praxi v oboru (nějaká aspoň malá administrativa) … tak teď budu docházet k ségře, doučí mě účto, mzdy … trochu … a napíšu si praxi u ní.Snad to vadit nebude, když tam budu mít půl roku jako pomoc v administrativě
.
Noo .. jinak jsem OZ dělala, a taky jsem měla smlouvu o zprostředkování .. ale stejně jsem po 3 ms. musela mít živnosťák
. Se na to raděj někde optej ať pak neplatíš daně nebo tak jako blázen …
Jinak pokud bych seděla doma někdo zavolal, já s ním vyřídila potřebné formality popř za ním zajela a pak to odeslala a víc se nestarala tak to by šlo … ale furt mi vrtá kde tylidi seberou!!! A když nebudeš mít lidi budeš mít prd … a chodit polidech a shánět není žádná prdel, to mi věř ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo a ještě by to chtělo septat se někoho kdo do teho vdí .. protože když ptáčka lapají ..
znáš to …
- Citovat
- Upravit
No zkusím mu zavolat a poptat se co a jak a pak se rozhodnu.
Lidi hledají asi po inzerátech či co.
To nevím.
Jsem právě myslela jestli se neozve někdo kdo v tom dělal či dělá.
Práci sháním neustále ale já právě nemůžu někam docházet tak že jen práce z domu, mám dceru 20měsíců a hlídání žádné, navíc ani auto tak se nikam nedostanu.
Praxi taky bohužel skoro žádnou, dělala jsem sice 6 let v sázkovce ale to je o ničem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peto tak mi pak dej vědět třeba přes s co je to zač
maily kvůli práci posílám už téměř kamkoliv, tak bych třeba i tohle mohla rosknout když to nemusí být na ŽL ![]()
- Citovat
- Upravit