Aktivní nebo pasivní zaměstnaní?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Aktivní X pasivní zaměstnaní???
Zakladám diskuzi abych se dozvěděla jak jste na tom vy ktrému typu zaměstnaní dáváte přednost Aktivní ( pořád něco dělam čas mi utíka) nebo pasivní sedim čekam až někdo přijde nebo někde něco hlidám a čas se vleče) A jake tedy je to vaše zaměstnání ?? Ja mám pasivní zaměstnani a hodiny se vlečou hruza , dávám přednost aktivnimu , ale když jste dlouho na prácáku tak jste potom rádí za kterou-koli práci …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Souhlas- člověk je rád že něco dělá, ale za mě teda aktivní, volnou pracovní dobu(tzn. pracuješ od rána do večera) a hlavně NIKDY státní sektor
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže já mám zatím aktivní. Ale bojím se, že ještě párkrát zdraží benzín a budu mít pasivní.
Aktivnímu dávám rozhodně přednost, protože pasivní mě ubíjí. To už jsem fakt tak znechucená, že jakmile někdo vejde do dveří, tak vrčím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině aktivní. Pasivní jsem taky dělala a pořád jsem všem říkala, ať to místo zruší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:
Takže já mám zatím aktivní. Ale bojím se, že ještě párkrát zdraží benzín a budu mít pasivní.
Aktivnímu dávám rozhodně přednost, protože pasivní mě ubíjí. To už jsem fakt tak znechucená, že jakmile někdo vejde do dveří, tak vrčím.
mužu se zeptat co dělaš, když ta aktivita zavisí na tom kolik bude stat benzín
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marsi86 píše:lemaz píše:mužu se zeptat co dělaš, když ta aktivita zavisí na tom kolik bude stat benzín
Dělám přímo na čerpací stanici. Lidi už jsou nas…ní teď. Nedokážu si představit, jak tomu bude za měsíc. To nás už rozcupujou mezi dveřma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja zse sedim ve fakultní nemocnici v kartotéce a vybirám regulační poplatky až mi to někdy vynáší spaní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pasivní a u pásu, to jsou dva typy práce, kterou bych dělala jen kdybych neměla jinou možnost, i když pořád lepší, než být nezaměstnaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě aktivní. Pasivní jsem zažila a už nikdy více (teda pokud si člověk může vybrat), mě to děsně ubíjí. Musí mě ta práce aspoň trochu bavit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám většinou aktivní, ale když mám občas pasivnější den, tak jsem z toho zmordovaná, jak nikdy ![]()
V aktivní dny jsem sice ulítaná, ale zas to rychleji utíká a víc mě to i baví.
Takže preferuju svoji práci, která je aktivní, když tam mám tak 2 pasivnější hoďky, kdy se můžu trochu vzpamatovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:
Lemaz, nedávno si psala, že nemáš práci. To už sis našla??? TAK TO GRATULUJI!!!!
A za mě taky aktivní
Dělala jsem v Penny, plat sice mizerný-cca 8tis a ta pracovní doba ani nemluvím
I 12 hod denně, 10 dnů po sobě… Ale ta společnost byla super, pořád mezi lidma. Teď jsem doma a už mi začíná hrabat
![]()
- Citovat
- Upravit
já bych brala aktivnější práci. ta moje je dost pasivní. celý den pouze sedím na zadku. Domů chodím, jako kdybych celý den fárala. no děs a hrůza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Jo, tak to mně nevadí sedět, ale musím mít co dělat…
přesně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tak aktivní zaměstnání (soukromý sektor ve zdravotnictví)že je mi z toho kolikrát zle po psych. i fyzické stránce. Dny máme tak aktivní,že jak už tady psal někdo nade mnou,jsem ráda za pasivní půlhodinku,kdy si stihnu alespoň odskočit nebo si kousnout do svačiny,obědy apod.neexistují … A jak říkal už kdysi můj dědeček,nejhorší je práce s lidma … téměř dnes a denně mu v duchu dávám za pravdu.
- Citovat
- Upravit