Rozloučení v práci – co koupit?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rozloučení v práci - co koupit?
Ahojte! Potřebovala bych poradit s rozločením v práci - jelikož jsem zde v pondělí naposled a pořád jsem odchod odkládala a měla moc práce, tak nebyl čas to řešit, ale už prostě MUSÍM. Mám cca 25 kolegů a nechci dělat nic hromadného, tak bych chtěla za každým zajít a něco mu dát. Ale nevím CO. a třeba chlebíček se mi zdá blbý. Tak mě napadala nějaká čokoládka - ale to je zas málo…tak něco mezitím
něco nápaditého, k jídlu…já fakt nevím. Nenapadá Vás holky prosím něco??!! Předem moooc děkuji za tipy!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
proč to nechceš udělat hromadně?
Koupila bych dort, udělala jednohubky nebo chlebíčky (nebo koupila) a k tomu lahvinku vína. Sejdete se a každý dostane kousek a je to. Nebo se sejdete po práci v hospodě, kavárně.. ![]()
Mě by přišlo blbé chodit za každým zvlášť a cpát mu nějakou drobnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… když jsem odcházela, mamka napekla 12 šišek štrůdlu…a jak si všichni šmakovali… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to nějak nešlo sezvat všechny najednou. I když by kam bylo. Tak vždycky solavenec, nebo rpistě ten, co to pořádal, udělal nějaký pseudošvédský stůl, nějakej chlebíček, nějakou šunku a sýr na talíře (i plastový, co se kdo bude sr*t s mytím nádobí
), kyselý okurky, pečivo, petku červenýho, petku bílýho, petku nealka … pak buď všechny sezval osobně, nebo prostě rozeslal vnitřní PC poštou pozvánky … no a kdo nemohl, tak věděl, že něco drobet je uschováno v ledničce a že si tam může dojít třeba až bude večer vysedávat a honit přesčasy
A ještě vůbec nejčastějc to bylo tak, že jsme se teda sešli, potřásli si ploutvema, naložili pusu těma chlebíčkama, fofrem dožvejkali, pak vzali druhýho do ruky a s omluvou, že jsem fakt v presu, jsme mizeli na své pracoviště … prostě kdo chtěl, minutu si udělal, přišel, kdo nechtěl, jeho věc …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nas se to dela tak, ze „oslavenec“ koupi nejake bonbony, ovoce, slane tycky, cokoli, a to rozprostre na par taliru a vystavi na frekventovana mista po kancelari (mame open space). a pak jenom posle vsem mail, ze dobrutky jsou k dispozici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala rozlučku pro 10 lidí a koupila jsem každému chlebíček, zákusek, přinesla lahvinku vínka a pozvala je k sobě do kanclu. Tak jsem jim řekla „sbohem“, nabídněte si a po mateřské jsem tu zase
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem donesla do práce doma pečené rolády a grilovaný kuřecí křidýlka,k tomu okurky,chleba a mlaskali všichni + velké kafe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
15.5. jsem v praci naposledy - odchazim na materskou..
V nynejsim zamestnani jsem 8 let, je nas tady cca 30 lidi, premyslim jak se se vsema rozloucit..?? jestli nachystat nejake obcerstveni, nebo malej darecek pro kazdeho, to by se mne libilo nejvic - ale jakej?? nebo jak ste to mely vy? usporadaly ste neco v praci nebo ste nic nedelaly??
diky za kazdou radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aakaficko Ahoj. Já každého obešla a dala mu malý balíček s vlastnoručně nazdobenými perníčky. Bylo to těsně před Vánocemi, takže se to krásně hodilo. V práci jsem byla rok, ale i tak jsem měla potřebu neodejít jen tak. V předchozí práci (před první RD) jsem odešla ze dne na den, dopředu jsem to sama nevěděla, takže tam žádné loučení nebylo. A ani jsem neměla potřebu něco organizovat. Tam jsem byla 6 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se loučila jen s nejbližšími, takže nás bylo 13. Pozvala jsem všechny do pizzerky. Ale, ty holky moje zlaté, si i všechno platily samy, prý nebudou „ždímat“ nastávající matku
.
Mamku mám daleko, tak mi pomoct nemohla a s břichem jsem nic chystat nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hkac dekuju, tos mela super, pred vanocema nazdobenej pernicek..
ale co tedka v lete?? jako malou kyticku kazde holce? ale co klukum? a fakt nechci aby me to vyslo na nejaky sileny penize..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aakaficko Perníčky jsou dobrý nápad. Klukům bys mohla nazdobit autíčka nebo vláčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bublana to my si asi s tema mejma taky pujdeme sednout a budeme asi i pak, ale ted mne jde o vsechny i ty mene mile ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit