Přijímací pohovor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11943
19.9.22 20:06

@OtoBudin ztracené to není, pokud je pro firmu zajímavá, tohle je neodradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
20.9.22 14:10
@OtoBudin píše:
Zdravím,

nejsem si jist jestli to sem patří ale mám dotaz.

Má přítelkyně se měla dostavit na pracovní pohovor. Dorazila na místo kde by měla po úspěšném pohovoru pracovat. Čekala na smluvenou hodinu kdy se mel pohovor konat.
Pak ji jen zavolali a zeptali se ji kde je a proč nedorazila na určené misto. V tu chvili se od personalistky dozvěděla ze pohovor se mel konat jinde a prej všechny informace dostala na e-mail.
E-mail jsme pravda neskontrolovali ale to jen kvůli tomu ze pracuje dlouho do noci a doma uz jsme na e-maily nemysleli…
Na spravne místo se sice dostala ale se spožděnim, protože nema vlastni auto a mohla se dopravit pouze MHD.

Ma otázka tedy zní. Má jeste sanci na to uspět i po takovém nedorozumění?

Děkuji moc za všechny odpovědi.

Jedině, že by nebyl jiný ucházející kandidát. :nevim: Sorry, ale komu dneska nechodí maily na mobil nebo do noťasu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.10.22 13:48

Pohovor-dotaz

Zdravim

proběhl pohovor, ale muj zamestnavatel na mě tlačí abych si u spolecnosti kam se hlasim zjistil jestli mě přijali.

Z pravidla se na výsledek pohovoru čeká asi týden ale jak říkam, zaměstnavatel na mě tlačí ať se to dozvim do pár dnů.

Má otazka zní. Mám zavolat personalistce a zeptat se jí jestli mě přijali? A jestli tam zavolám, nezhorším si tím šance na přijetí do nové práce

Za každou odpověď předem děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
12.10.22 15:18

@OtoBudin Na pohovoru ti řekli, že výsledky sdělí kdy? Já bych je nenaháněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
13.10.22 04:33

@OtoBudin tak pwtsonalistce bych rozhodně nevolala. A to jsi zaměstnavateli řekla, že hledáš novou práci, aniž bys měla něco jistyho?
Ty vyberka mívají minimálně dvě až tři kola… takže časově tak měsíc, když jde všechno rychle…
Taky hledám, ale dokud nebudu mít podepsanou novou smlouvu, tak výpověď nedávám…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat