Přijímací pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vůbec. Naopak třeba budou rádi, že vidí zájem, že přijdeš i se zlomenou nohou
Jinak se omlouvám, ale mě celá situace pobavila, to je prostě pech tohle ![]()
Ještě bych jim řekla, že v případě, že by tě vzali, slibuješ, že už přijdeš bez sádrové ozdoby i bez berlí ![]()
Držím pěsti, ať to klapne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, mám problém. V pátek pohovor a dnes jsem si zlomila nohuNo manžel mne tam odveze, ale přemýšlím, není trapné tam přijít o berlích?
Stejně se u pohovoru sedí a pokud ani ta sádra nevadí potom práci.
Akorát se možná všichni pobaví, ale pokud opravdu nejde o práci, kde musíš stát či chodit, tak tě to ani nediskvalifikuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě by ta situace taky pobavila, nebýt to moje noha
Ale jinak jsem jen přišla říct, že mě vzali
![]()
- Citovat
- Upravit
pohovor, skončila jsem jako náhradník
Maminky mám na vás prosbu. Už delší dobu sháním práci ale je to problém protože mám malé děti (5 a 2,5) a myslím že i to je důvod proč mě někdy nevezmou. Teď jsem byla žádat o své vysněné místo asistentka ředitele, ale skončila jsem jako náhradník. Mám psát řediteli nějaký email? Personální řekla, že jsem udělala dojem. Nebo čekat jestli se náhodou ozvou? Co mi radíte???Děkuji moc
- Citovat
- Upravit
Urcite nic rediteli nepsat. Pockej, s cim se ozvou, kdyz te nevezmou, pozadala bych personalistku, zda by te mohla doporucit na jinou obdobnou pozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebuji se poradit ohledně posledního kola pohovoru, kterého se mám zúčastnit.
Zarazilo mě, že má být pouze s personalistou firmy. Původně jsem si myslela, jestli by to neprobíhalo jako u kolegy - ten při posledním kole dostal na stůl předloženou finální nabídku a bylo na něm, zda na ni kývne, či nikoli (mohl si to vzít s sebou a měl asi 2 týdny na rozmyšlenou), jenže ten se hlásil na vyšší funkci. Navíc na tohle kolo je asi 3h po mě pozvaná i moje kamarádka, která se tam hlásila také, takže o tenhle případ nepůjde.
Co mě na tom trošku zaráží je to uspořádání kol pohovoru - při prvním kole byl přítomný majitel firmy i případní nadřízení a celé probíhalo několik hodin v angličtině a teď přišla pozvánka do dalšího kola, pouze s personalistou. Už jste se s tím někdo setkal? Netuším, co čekat, většinou to bylo obráceně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lacri Zřejmě nejsou definitivně rozhodnuti, co jiného, proto je potřeba další kolo pohovoru. Mně někde stačil jeden pohovor, někde 3 s různými lidmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já chápu, ale jak to má rozhodnout peraonalista, když u předchozího kola vůbec nebyl? Jako že by dodatečně udělali takové to tzv první kolo s personalistou, když předtím nebylo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lacri píše:
@PeknyVlasyTo já chápu, ale jak to má rozhodnout peraonalista, když u předchozího kola vůbec nebyl? Jako že by dodatečně udělali takové to tzv první kolo s personalistou, když předtím nebylo?
Je to hodne divne.. leda ze by uz byli pro tebe rozhodnuti a chteli jen doplnit treba psychotesty? Takovy ten osobmostni profil. Treba si nejsou jisti, zda hrajes spis za tym, nebo za sebe atp.?
A jak vis, ze tam nebude nikdo jiny, nez personalista?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lacri no majitel a nadrizeni vybrali ti nejlepsi a uz je jim jedno, kdo z vas to bude. Tak zbytek ohodnoti personalista podle vasi osobnosti a ne znalosti. Tak bych to videla ja.
- Citovat
- Upravit
@Limi123 píše:
A jak vis, ze tam nebude nikdo jiny, nez personalista?
Řekli mi to do telefonu, že bude pohovor pouze s panem XY (což je jejich HR).
Samozřejmě jsem ho zvedla když jsem byla venku s dětma, takže jsem se nezeptala, co to bude obnášet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verun83 píše:
@lacri no majitel a nadrizeni vybrali ti nejlepsi a uz je jim jedno, kdo z vas to bude. Tak zbytek ohodnoti personalista podle vasi osobnosti a ne znalosti. Tak bych to videla ja.
Tohle je právě to co mě zarazilo, běžně když jsem se někam hlásila, bylo nejdřív první kolo s personalistou, který kandidáty profiltroval a pak až s příp. nadřízenými, kteří si zase už vybírali podle toho, jak jim člověk zapadne do kolektivu. Takhle obráceně ještě nikdy, proto nevím, co čekat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit