Přijímací pohovor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jullls
26.7.12 19:28
@Markétka Š.V. píše:
Září říjen… To je docela brzo… Každopádně bych se na to vrhla co nejdřív a každej den opakovala. Dobrý by bylo, kdyby měl možnost mluvit německy i s někým jiným, než jen s tebou (aby si to trochu naposlouchal.) Rovnou bych se zaměřila na slovní zásobu a obraty spojené s výkonem zaměstnání.Spojila bych tohle http://www.ulozto.cz/…-zaklady-rar s nějakou knihou a tebou jako koučem. :) Myslím, že to bude makačka., ale snad se to dá zvládnout.

Nóó…hlavně jako když ho tam nevezmou, si hodim mašli… :D :) Říkal ten šéf, protože mi volal, spolu jsme mluvili, nemá žádnej bavorskej přízvuk a řekl, že jsou na čechy zvyklý..

• Citovat
  • Upravit
491
4.3.15 08:21

Pracovní pohovor

Ahoj holky,

ve své práci jsem nyní 5. rok.. a k mé smůle se firma stěhuje do řitě, kam nehodlám dojíždět, protože bych nedělala nic jiného než byla v práci a dojížděla. A dost by mi to komplikovalo i druhou práci, kterou mám ve stejné oblasti jako tu současnou na hpp.
Moc pohovorů sem nedělala, vlastně jen dva a vždy na mě koukali jako na absolventku, která začíná, ale teď už mám něco za sebou a nechci u pohovoru nic podělat…

Našla jsem si dvě pozice v rámci firmy, kde dělám, ale jiné oddělení, která se stěhovat nebudou.
Když se mě zeptají proč tam odtud odcházím, myslíte, že odpověď, že pouze z důvodu stěhování je v pohodě?
Nebudou na mě koukat jako na někoho pohodlného, který by byl jinak zaseklý na stejném místě takovou dobu..
A další dotaz, když se mě zeptají kolik bych si představovala plat.. Na tohle nikdy nevím jak odpovědět.. Máte nějaký typ jak diplomaticky nesdělit přesnou částku aby byli spokojeni… Nebo co mám říct?
Další typy uvítám.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.3.15 08:48

Ahoj myslím, že důvod stěhování není nic neobvyklého, je dobré zmínit i třeba změnu prostředí apod. Co se týká platu musíš být schopná si říct cenu za svojí práci. Trochu se to dá obejít rozmezí že si řekneš např. 15-18 tisíc a po zapracování třeba 17-20 nevím záleží na práci a regionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.3.15 09:34

Ahoj, jelikoz pracuji v oblasti HR, par rad. Vystupuj sebevedome, mej napsany perfektni zivotopis s pracovnimi detaily, neuvadej konicky. Duvod stehovani firmy je v poradku. Zjisti si plat, jaky je v tvoji pozadovane nove pozici a uved jej. Muzes dodat, ze bys rada po zaskoleni mela vice penez. Uvadej, ze se chces vzdelavat, karierne rust v ramci pracovni pozice, ruzna skoleni…
Neuvadej, ze chces byt manazer, kdyz treba delas na pozici ‚junior accountatnt‘, takove ambice jsou nejhorsi a posilaji kandidata do pekel.

Mnoho videii ohledne pohovoru je na Youtube. Daji se take najit na netu njecastejsi otazky, na ktere budes tazana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
4.3.15 09:37

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
25.11.15 09:56

Chystám se na pohovor na urednicke místo, krome jinych je potřeba doložit i - lékařský posudek o zdravotní způsobilosti vydaný poskytovatelem pracovněprávních služeb

staci zajit za mym lekarem? nebo jak mam chapat „poskytovatele pracovněprávních služeb“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.11.15 10:17

@surikataXY to ti asi řeknou oni sami, zda mají závodního lékaře nebo s kým mají smlouvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
25.11.15 10:19

@EmmaAnna já to mám přinest k pohovoru…plus doklad o vzdelani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.11.15 10:21

@surikataXY a to nemají telefon? pokud ti nic neřekli asi tím myslí jakéhokoliv lékaře..jinak by ti ten kontakt na „svého“ dali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.11.15 10:23
@surikataXY píše:
Chystám se na pohovor na urednicke místo, krome jinych je potřeba doložit i - lékařský posudek o zdravotní způsobilosti vydaný poskytovatelem pracovněprávních služebstaci zajit za mym lekarem? nebo jak mam chapat „poskytovatele pracovněprávních služeb“?

Zeptej se u budoucího zaměstnavatele. Některé firmy mají „své“ lékaře, tak ať tam nechodíš 2×, zeptej se i ohledně poplatku u lékaře, zda ho firma proplácí (většinou ano, ale musíš doložit nějaký doklad).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.11.15 10:26

@surikataXY možná tak filtrují uchazeče. Kdo není schopný se zeptat dopředu (třeba telefonicky) a nechá to být nebo donese jiný doklad, asi bude mít menší šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
25.11.15 10:29

@LauraLola díky, jde o statní správu, takže filtrování asi nehrozí…napsala jsem mail prozatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.11.15 10:33

@surikataXY super, držím palce, ať to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
25.11.15 11:14

@LauraLola díky ;) alnadejesi nedelam, vzhledem k tomu ze vyberove rizeni ma trvat od 8 do 17 hodin, v urcenem poradi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.17 15:36

Pohovor se sádrou a berlemi?

Ahoj, mám problém. V pátek pohovor a dnes jsem si zlomila nohu :mrgreen: No manžel mne tam odveze, ale přemýšlím, není trapné tam přijít o berlích?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat