Virtuální asistentka

14546
16.3.11 17:17

virtuální asistnetka

potřebuju radu, je tu někdo, kdo takto pracoval? díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
16.3.11 18:40

neporadim ti, ale zeptam se, co to je…? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
17.3.11 08:33

zaměstnání, poslali mi nabídku, sjednávání schůzek a klientama po telefonu z prostředí doma, ale chtěla jsem někoho, kdo to dělal nebo dělá, abych si udělala obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 09:32

mno, tady toho pisou dost… Za jeden kurz chteji 2-4tisice…

http://www.virtualniasistentka.net/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
17.3.11 09:41

to neni ono, to je uplně něo jinýho, tady neplatíš nic, je to normální práce jako každá jiná jen z domova, školení probíhá po skype a všechno děláš z domova buď na ŽL nebo na dohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
17.3.11 09:42

akorát jsem právě chtěla vědět, jeslti je tu někdo kdo to dělal, aby poradil. Jedna od tud mě na to navedla, nepamatuju si nick ani tu diskuzi bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 10:02

to ti neporadim… ale stejne si myslim, ze k tomu bude potrebny nejaky certifikat ne? :think:

Mno, tak hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
17.3.11 10:04

Něco takovýho fakt existuje? Není to nějaký podvod? Jako jestli ne, tak to by se mi taky líbilo. Jinak ale rovněž neporadím, já vždy dělala jen skutečnou asistentku nejen sjednávání schůzek, ale i vše ostatní, včetně vaření kafe, to by po scypu nešlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
17.3.11 10:10
Monny89 píše:
to ti neporadim… ale stejne si myslim, ze k tomu bude potrebny nejaky certifikat ne? :think:Mno, tak hodne stesti :kytka:

není k tomu potřeba nic, jen to co potřebuješ v běžné práci a pochopitelně praxe je výhodou
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
17.3.11 10:12
Princess
ano existuje :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.5.11 15:56

Já dělám virtuální asistentku už dlouho a je to fajn :-) :-D
Naprosto mi to vyhovuje, mě i rodině. Klidně se ptej, co tě zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.7.11 22:39

Virtuální asistentka

Omlouvám se všem, co mi psali na zprávičky dotazy. Dneska jsem všem odpověděla. Jukla jsem vždy na diskusi, ale ne do zpráv :-(. Pokud bude mít někdo ještě nějaký dotázek, napište, budu-li vědět, ráda odpovím. Ale nejsem tu denně :-).
pa a pěkné :-D léto všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.1.12 00:55

Holky mohu se zeptat kolik si asi tak vyděláte? Jde mi o to zda je to dobrý jako přivýdělek k RD nebo by se v tom dalo pokračovat i po RD. Taky o tom už dlouho uvažuji, a tak vyhledávám info na internetu a vidím, že už v tom dost lidí podniká. Díky Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.1.12 17:55

Psala jsem ti zprávu kolik vydělávám.
Dá se to dělat, ale pokud máš 2 děti, neber si moc klientů, nebo se zblázníš :-).
Holky, kurzy není nutné platit. Pokud máte alespoň SŠ,praxui jako asistentka, koncipientka, sekretářka… není to problém.
Ano, je jich více a více… ale sou drahé a moc klientů nemají. Je lepší jít s cenou na rozumnou mez a pak se Vám nabídky samy pohrnou. Udělejte si SWOT analýzu… zda je to pro Vás vhodné. Pak si spočítejte nákladovou položku… a pak cenu za kolik by jste dělaly bez zisku. No a k té sumě připočtěte jen počet procent, kolik chcete vydělávat.
Já dělám bez agentury- sama na sebe na ŽL. Vydělám víc, ale taky mám víc práce. Pokud na to nemáte vlohy, nechte se zaměstnat pod firmou. Vyděláte méně, ale budete mít méně starostí a klienty Vám sami najdou. Na MD je dobrý přivýdělek i třeba call centrum. Dá se domluvit třeba i večerní směna, a nebo jen raní… k mateřské, která není malá je to taky dobré a s čistou hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
7.1.14 20:56

@Jani11 a jde to i s dětma? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie