Virtuální asistentka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj, mohla by si mi na firmu pro kterou pracuješ dát prosím kontakt? Jestli někoho nehledají. Děkuji Alena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, holky, vyhledavam info, do sz kdyby jste byly tak hodny mi muzete taky pisnout nejaky info, ktery je treba vedet. Vim ze tohle by me bavilo, swot jsem si delal, mluvila s koucem, pohledavam info, ktery me privede na nejakou moznou praci v tomhle zamereni
. Na netu uz je toho hrozne moc, ale poptavek urco taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat, jak se u této práce pohybuje přibližně hodinová mzda? Dík za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mzda je různá, někdo mě platí paušálem na měsíc… nebo dle jednotlivých úkonů. Je jasné, že každý typ asistentské práce je jinak náročný. Když děláte statistiku, prezentaci a grafy k něčemu, k čemu dostanete teprve podklady, dá to daleko víc práce než když opisujete dle diktafonu zápis ze schůzky a objednáváte letadlo a hotel
. Doporučuju si stanovit takový ceník a podle toho. Já když jsem začínala, tak jsem měla ceny nižší, a teď, když už sama klienty nesháním jsem mohla jít s cenou víc nahoru.
Jo a se dvěma dětma se to dá zvládat v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, také o této práci uvažuji, mohu se zeptat zda se tím uživíte? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jak se k takové práci dostanete? To Vám někdo nabídne nebo jak??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem viděla pár nabídek práce, tak právě zjišťuju zda má smysl do toho jít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že tady je spousta odpovědí
Myslím, že tady je spousta odpovědí. http://www.va-akademie.cz/…ni-asistent/
- Citovat
- Upravit
@Janinnka Ahoj Jani, můžu poprosit o bližší info do emailu? Děkuji, Hanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, obnovuji diskuzi. Chci se zeptat, kde jste takovou praci sehnaly ? Normálně klasicky třeba na jobs.cz? Chci pracovat z domova, takze to by bbyla naprosto ideální práce pro mě. Dá se tím normálně uživit jako v klasický práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Quinn7 já jsem sehnala přes FB a pak mě stávající klient dohodil jiného klienta. Mám několik klientů a uživit se tím určitě dá. Dělší dobu uvažuju o inzerci na portále novolnenoze.cz. Co se týče peněz tak záleží jakou máš představu o normálním platu - pro někoho je to 20 000, pro jiného 100 000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kukacka11 píše:
@Quinn7 já jsem sehnala přes FB a pak mě stávající klient dohodil jiného klienta. Mám několik klientů a uživit se tím určitě dá. Dělší dobu uvažuju o inzerci na portále novolnenoze.cz. Co se týče peněz tak záleží jakou máš představu o normálním platu - pro někoho je to 20 000, pro jiného 100 000.
no já se snažím hledat a zatím nic. Nenašla jsem jediný inzerát, tak fakt nevím. Přes jakou FB skupinu, jestli to není tajný? No pro mě je to 15 000 čistého, abych zaplatila aspoň nájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Quinn7 na klasických jobs.cz atdd nic moc nenajdeš. Koukni třeba tady: https://www.facebook.com/lektorum/
Darja nabízí práci a ještě tam najdeš rady - je to skupina zaměřená na virtuální asistentky.
Jinak se jdi do skupin které jsou zaměřené na podnikatele, administrativu - je jich spousta a i tam najdeš nabídky k práci. Koukni se na portal navolnenoze.cz nebo jiné asistentky - uvidíš co nabízejí a porovnáš to s tím co můžeš nabídnout ty. Částku kterou uvádíš lze vydělat bez problému. Ale počítej s tím, že budeš podnikatel a tedy každý měsíc nemusí být posvícení. Ideální je, když máš dlouhodobého klienta od kterého budeš mít měsíčně „jisté“ peníze. Pokud se chceš na něco zeptat tak se ptej:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kukacka11 no já normálně pracuji na HPP, chtěla bych začít jako přivýdělek. Nemám ještě živnostnák. Nějak prostě se nemůžu rozhoupat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Quinn7 určitě je rozumné začít pozvolna a mít jistotu stálého platu. Jen si rozmysli jestli to budeš stíhat, aby jsi pak neměla pocit, že jdeš z práce do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit