Virtuální asistentka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
8.1.14 09:50

Ahoj, mohla by si mi na firmu pro kterou pracuješ dát prosím kontakt? Jestli někoho nehledají. Děkuji Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5403
4.2.14 15:05

Ahoj, holky, vyhledavam info, do sz kdyby jste byly tak hodny mi muzete taky pisnout nejaky info, ktery je treba vedet. Vim ze tohle by me bavilo, swot jsem si delal, mluvila s koucem, pohledavam info, ktery me privede na nejakou moznou praci v tomhle zamereni :). Na netu uz je toho hrozne moc, ale poptavek urco taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.2.14 18:15

Můžu se zeptat, jak se u této práce pohybuje přibližně hodinová mzda? Dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.3.14 15:33

Mzda je různá, někdo mě platí paušálem na měsíc… nebo dle jednotlivých úkonů. Je jasné, že každý typ asistentské práce je jinak náročný. Když děláte statistiku, prezentaci a grafy k něčemu, k čemu dostanete teprve podklady, dá to daleko víc práce než když opisujete dle diktafonu zápis ze schůzky a objednáváte letadlo a hotel :-). Doporučuju si stanovit takový ceník a podle toho. Já když jsem začínala, tak jsem měla ceny nižší, a teď, když už sama klienty nesháním jsem mohla jít s cenou víc nahoru.

Jo a se dvěma dětma se to dá zvládat v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
14.12.15 16:19

Ahoj, také o této práci uvažuji, mohu se zeptat zda se tím uživíte? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
14.12.15 17:58

Holky, jak se k takové práci dostanete? To Vám někdo nabídne nebo jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
15.12.15 09:57

No já jsem viděla pár nabídek práce, tak právě zjišťuju zda má smysl do toho jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla21
28.3.16 07:30

Myslím, že tady je spousta odpovědí

Myslím, že tady je spousta odpovědí. http://www.va-akademie.cz/…ni-asistent/

• Citovat
  • Upravit
1
6.10.17 12:47

@Janinnka Ahoj Jani, můžu poprosit o bližší info do emailu? Děkuji, Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3064
23.10.18 08:00

ahoj, obnovuji diskuzi. Chci se zeptat, kde jste takovou praci sehnaly ? Normálně klasicky třeba na jobs.cz? Chci pracovat z domova, takze to by bbyla naprosto ideální práce pro mě. Dá se tím normálně uživit jako v klasický práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
6.11.18 19:54

@Quinn7 já jsem sehnala přes FB a pak mě stávající klient dohodil jiného klienta. Mám několik klientů a uživit se tím určitě dá. Dělší dobu uvažuju o inzerci na portále novolnenoze.cz. Co se týče peněz tak záleží jakou máš představu o normálním platu - pro někoho je to 20 000, pro jiného 100 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3064
7.11.18 08:55
@kukacka11 píše:
@Quinn7 já jsem sehnala přes FB a pak mě stávající klient dohodil jiného klienta. Mám několik klientů a uživit se tím určitě dá. Dělší dobu uvažuju o inzerci na portále novolnenoze.cz. Co se týče peněz tak záleží jakou máš představu o normálním platu - pro někoho je to 20 000, pro jiného 100 000.

no já se snažím hledat a zatím nic. Nenašla jsem jediný inzerát, tak fakt nevím. Přes jakou FB skupinu, jestli to není tajný? No pro mě je to 15 000 čistého, abych zaplatila aspoň nájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
7.11.18 11:10

@Quinn7 na klasických jobs.cz atdd nic moc nenajdeš. Koukni třeba tady: https://www.facebook.com/lektorum/
Darja nabízí práci a ještě tam najdeš rady - je to skupina zaměřená na virtuální asistentky.
Jinak se jdi do skupin které jsou zaměřené na podnikatele, administrativu - je jich spousta a i tam najdeš nabídky k práci. Koukni se na portal navolnenoze.cz nebo jiné asistentky - uvidíš co nabízejí a porovnáš to s tím co můžeš nabídnout ty. Částku kterou uvádíš lze vydělat bez problému. Ale počítej s tím, že budeš podnikatel a tedy každý měsíc nemusí být posvícení. Ideální je, když máš dlouhodobého klienta od kterého budeš mít měsíčně „jisté“ peníze. Pokud se chceš na něco zeptat tak se ptej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3064
8.11.18 13:01

@kukacka11 no já normálně pracuji na HPP, chtěla bych začít jako přivýdělek. Nemám ještě živnostnák. Nějak prostě se nemůžu rozhoupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
9.11.18 07:30

@Quinn7 určitě je rozumné začít pozvolna a mít jistotu stálého platu. Jen si rozmysli jestli to budeš stíhat, aby jsi pak neměla pocit, že jdeš z práce do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat