Odmítnutí neschopenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
11.2.15 19:48
@Anonymní píše:
Pracuji v domově pro seniory, ale docela se bojím reakce vrchní až jí těhotenství půjdu oznámit, je to docela výbušný člověk, stačilo mi když nesla neschopenku kolegině (kvůli nemoci, podruhé za sebou) docela nevybíravě jí řekla co si myslí. Museli jsme si rozebrat její směny a těhotenství jí překazí plány asi ještě víc (v případě potřeby jsem brala směny na víc, a to teď už moc nepůjde) R

na reakce vrchní se vyprdni. Své nemístné řeči si může nechat tak akorát od cesty, ty si uvědom, že pracuješ s infekčními lidmi, mnohdy je zvedáš, (teda předpokládám),pracuješ na rizikovém pracovišti. Taky pracuji v domově seniorů, gynda mi rovnou řekla okamžitě doma, ukecala jsem ji, ale uvádím v potaz velmi rozikové těhotenství s nejistotou gen. výsledku na vyčkání do NT screeningu, jelikož bych se doma utrápila čekáním, po úspěšném výsledku jsem se vším praštila a šla pohodově těhulit. Každá jsme nahraditelná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
11.2.15 20:20

Tak hlavne to, ze pujdes pripadne ted na neschopenku prece neznamena, ze na ni musis byt az do matersky, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
11.2.15 20:38

U prvního mi ji nabízela (no, skoro vnucovala) každou poradnu už od potvrzení těhotenství, protože mám „daignózu“ (a dělám v kanceláři). Okolo 25. týdne to konečně vzdala. :mrgreen:
U druhého mi ji taky hned na začátku nabídla, pak to zkusila už jen jednou.
Nevím, proč se dobrovolně připravovat o peníze, sociální kontakt a nechat se limitovat vycházkami - toho si člověk užije na rodičovské až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
11.2.15 20:42

Odmítla jsem neschopenku, vždycky na ni můžeš nastoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie