Život v Anglii, práce v Anglii..
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
život v Anglii, práce v Anglii..
Ahoj:) Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s Anglií. Jak je obtížné si najít práci. Jaké jsou náklady na měsíc a nějaké postřehy, na co si dát pozor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak na to je těžká odpověď, to je jako kdyby ses zeptala, co obnáší život v Čechách, když přitom nejde srovnat Prahu s Horní Dolní. Víš přesně, kam bys chtěla jet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loki01 Nemyslím si, že angličtina musí být perfektní. Záleží, co chce dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjednasama píše:
@Loki01 Nemyslím si, že angličtina musí být perfektní. Záleží, co chce dělat.
Nevim
Ja myslim, ze je by to asi bylo mnohem tezsi bez ni.
A taky nezapomen, ze tu ted nic nedostane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loki01 Úplně bez angličtiny to nepřipadá v úvahu, to je jasný, hlavně aby se nějak slušněji domluvila. Jinak se zbytkem souhlasím, pokud nebude mít zajištěnou práci, nemá to cenu, z Jobu nic nedostane, to je fakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anglicky bych řekla umím. Je to jen přechodnou dobu, cca 4-5 měsíců, chtěla bych servírku nebo nějakej bar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leellaah A peníze nějaké máš? Kde budeš bydlet? Pomůže ti někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já přemýšlela o agentuře, peníze mám..to by problém nebyl. Zkušenosti snad nějaký taky, pracovala jsem v baru v NY. Chtěla jsem se zeptat, krom Londýna, kde je tak nějak nejjednodušší sehnat práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi, je tu někdo, kdo je v současné době v Anglii. Mám tam dceru, potřebuji poradit. Klidně sz, moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verujan tak zalezi jak dlouho tam je a za jakym ucelem, ale i brexitem se pro vetsinu lidi tam hnedka nic nemeni. Jen kdo tam chce jet nove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius Teď tam končí VŠ a ráda by tam zůstala. Tak co si má všechno vyřídit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit