Musím nastoupit na neschopenku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No co doktor, ale co kdyby prisla kontrola a nasla te zneschopnenou v praci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 prvních 14 dnu muže kontrolu poslat zaměstnavatel a pak az socialka? Takže proc by zaměstnavatel posílal kontrolu… Nicméně nevim, jak je to s penezma ab tam nebyl problem.
Nicméně neschopenku doktor nedal asi jen tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Bibi239Jak můžou vědět, že jsem zneschopněná?
I doktorka posila papír na socialku. Ty pak nosis do práce jen papír na peníze koncem měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Bibi239Jak můžou vědět, že jsem zneschopněná?
Protože doktor odesílá svou část neschopenky…
@YaaWoo No ale kontroly nechodí jen na udání, ale i o své vlastní vůli, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eetkikinka no to jo. Ale ze prvních 14 nebo 21 dnu (ted vázne nevim) ji peníze vyplácí zaměstnavatel, takže ten muže prijit domu se podívat. Pak az socialka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, raději anonym. Dnes mi můj doktor vystavil neschopenku, i přes to, že jsem jí nechtěla. Mám jen dlahu na ruce a s tím do práce můžu, šéfka o tom ví. Musím na tu neschopenku nastoupit nebo můžu jít normálně do práce? A za týden až půjdu na kontrolu si ji nechám,,jakoby" ukončit. Nedozví se to doktor nějak? Díky moc
Proč doktor, tomu je to fuk, ale sociálce by to mohlo vadit
Zejména proto, že budeš čerpat neschopenku a zároveň budeš pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych panu doktorovi ještě v ordinaci poděkovala, ale ať si neschopenku strčí za klobouk s tím, že povaha mojí práce umožňuje pracovat s dlahou.
Popřípadě bych zavolala na sociálku a tam se dohodla, že na neschopenku nenastupuju (ale pokud nebudeš chtít po sociálce peníze, tak myslím, že by nebyl problém ani s případnou kontrolou - by jsi jim řekla, že normálně chodíš do svého zaměstnání a na neschopence být nechceš/nepotřebuješ).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takže doktor posílá taky papír? Takže bych měla zůstat doma asi co?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jak zustala doma. Proste za nim dojdi, at ti ji ukonci. O tve neschopence nerozhoduje doktor, ale ty. Myslim, ze vetsina lidi s hypotekou vubec nevi, co neschopenka je a proste si berou na nutnou lecbu dovolenou. Kolik ti je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Jak zustala doma. Proste za nim dojdi, at ti ji ukonci. O tve neschopence nerozhoduje doktor, ale ty. Myslim, ze vetsina lidi s hypotekou vubec nevi, co neschopenka je a proste si berou na nutnou lecbu dovolenou. Kolik ti je?
Souhlas.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, raději anonym. Dnes mi můj doktor vystavil neschopenku, i přes to, že jsem jí nechtěla. Mám jen dlahu na ruce a s tím do práce můžu, šéfka o tom ví. Musím na tu neschopenku nastoupit nebo můžu jít normálně do práce? A za týden až půjdu na kontrolu si ji nechám,,jakoby" ukončit. Nedozví se to doktor nějak? Díky moc