Musím nastoupit na neschopenku?

Anonymní
10.2.15 14:51

Musím nastoupit na neschopenku?

Ahoj holky, raději anonym. Dnes mi můj doktor vystavil neschopenku, i přes to, že jsem jí nechtěla. Mám jen dlahu na ruce a s tím do práce můžu, šéfka o tom ví. Musím na tu neschopenku nastoupit nebo můžu jít normálně do práce? A za týden až půjdu na kontrolu si ji nechám,,jakoby" ukončit. Nedozví se to doktor nějak? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
10.2.15 14:54

No co doktor, ale co kdyby prisla kontrola a nasla te zneschopnenou v praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
10.2.15 14:58

@Bibi239 prvních 14 dnu muže kontrolu poslat zaměstnavatel a pak az socialka? Takže proc by zaměstnavatel posílal kontrolu… Nicméně nevim, jak je to s penezma ab tam nebyl problem.

Nicméně neschopenku doktor nedal asi jen tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 14:59

@Bibi239

Jak můžou vědět, že jsem zneschopněná? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.15 15:00

Zaměstnavatel neví, že marodím!

• Citovat
  • Upravit
3332
10.2.15 15:00
@Anonymní píše:
@Bibi239Jak můžou vědět, že jsem zneschopněná? :)

I doktorka posila papír na socialku. Ty pak nosis do práce jen papír na peníze koncem měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
10.2.15 15:01
@Anonymní píše:
@Bibi239Jak můžou vědět, že jsem zneschopněná? :)

Protože doktor odesílá svou část neschopenky…

@YaaWoo No ale kontroly nechodí jen na udání, ale i o své vlastní vůli, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
10.2.15 15:02

@eetkikinka no to jo. Ale ze prvních 14 nebo 21 dnu (ted vázne nevim) ji peníze vyplácí zaměstnavatel, takže ten muže prijit domu se podívat. Pak az socialka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
10.2.15 15:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, raději anonym. Dnes mi můj doktor vystavil neschopenku, i přes to, že jsem jí nechtěla. Mám jen dlahu na ruce a s tím do práce můžu, šéfka o tom ví. Musím na tu neschopenku nastoupit nebo můžu jít normálně do práce? A za týden až půjdu na kontrolu si ji nechám,,jakoby" ukončit. Nedozví se to doktor nějak? Díky moc

Proč doktor, tomu je to fuk, ale sociálce by to mohlo vadit ;) Zejména proto, že budeš čerpat neschopenku a zároveň budeš pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.2.15 15:04

Já bych panu doktorovi ještě v ordinaci poděkovala, ale ať si neschopenku strčí za klobouk s tím, že povaha mojí práce umožňuje pracovat s dlahou.

Popřípadě bych zavolala na sociálku a tam se dohodla, že na neschopenku nenastupuju (ale pokud nebudeš chtít po sociálce peníze, tak myslím, že by nebyl problém ani s případnou kontrolou - by jsi jim řekla, že normálně chodíš do svého zaměstnání a na neschopence být nechceš/nepotřebuješ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
10.2.15 15:05

Jak, ze ti dal neschopenku, kdyz jsi ji nechtela???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 15:05

Aha, takže doktor posílá taky papír? Takže bych měla zůstat doma asi co?

• Citovat
  • Upravit
5420
10.2.15 15:12
Taky taky, nehledě na to, že stačí, že stačí aby přišla kontrola do práce a zjistila, že tam je člověk, který je v neschopnosti, tak by byl průšvih, jak pro tebe, tak pro zaměstnavatele a bylo by jedno, že nečerpáš ze sociálky. Zkusila bych zavolat na tu socku a zeptat se, jestli to jde zrušit..
@Anonymní píše:
Aha, takže doktor posílá taky papír? Takže bych měla zůstat doma asi co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
10.2.15 15:13
@Anonymní píše:
Aha, takže doktor posílá taky papír? Takže bych měla zůstat doma asi co?

Jak zustala doma. Proste za nim dojdi, at ti ji ukonci. O tve neschopence nerozhoduje doktor, ale ty. Myslim, ze vetsina lidi s hypotekou vubec nevi, co neschopenka je a proste si berou na nutnou lecbu dovolenou. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
10.2.15 15:17
@Cuddy píše:
Jak zustala doma. Proste za nim dojdi, at ti ji ukonci. O tve neschopence nerozhoduje doktor, ale ty. Myslim, ze vetsina lidi s hypotekou vubec nevi, co neschopenka je a proste si berou na nutnou lecbu dovolenou. Kolik ti je?

Souhlas.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat