Ošetřovatelka v Rakousku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ošetřovatelka v rakousku
Ahoj, děláte někdo osetrovatelku v rakousku, nebo vaše známá? Mám sice zdravku s maturou, ale vzhledem k tomu, že jsem zdravotnicky asistent, asi me nevezmou jako sestru, i když v čr jsem jako sestra byla. Nevíte, zda jde si nějak sestru v rakousku dodělat? Přednáškama, třeba? Jaký vůbec mají osetrovatelky plat, předpokládám, že bych dělala tu nejhorší práci, váhám, zda to vůbec dělat, nebo jít radši do obchodu, když to tak řeknu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moje mamka dělala ošetřovatelku a brala kolem 2500 euro. Víc nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje sestra dela, je jenom vyucena, nema to pres agenturu ale pres znamou.ted uz je u druhe rodiny. prace je to tezka, zalezi jak na tom jsou ti stari lide zdravotne, ted ma treba babicku s vyvodem a zacina mit demenci, tak je to horsi. platove myslim 15 tis.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Zkus se podívat na http://www.ams.at/ - zadej si tam např. Pflegehilfe, Pflegehelfer,… a podívej se, jaké požadují zkušenosti a jaké nabízejí platy. Vím i o tom, že hledají hodně pečovatelek/ ošetřovatelek do Poysdorfu (hned za Mikulovem). Hledám v Rakousku práci, bohužel v jiném oboru, tak doufám, že i tak jsem trochu pomohla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit