Ošetřovatelka v Rakousku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1472
9.2.15 11:16

ošetřovatelka v rakousku

Ahoj, děláte někdo osetrovatelku v rakousku, nebo vaše známá? Mám sice zdravku s maturou, ale vzhledem k tomu, že jsem zdravotnicky asistent, asi me nevezmou jako sestru, i když v čr jsem jako sestra byla. Nevíte, zda jde si nějak sestru v rakousku dodělat? Přednáškama, třeba? Jaký vůbec mají osetrovatelky plat, předpokládám, že bych dělala tu nejhorší práci, váhám, zda to vůbec dělat, nebo jít radši do obchodu, když to tak řeknu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
786
9.2.15 11:27

Moje mamka dělala ošetřovatelku a brala kolem 2500 euro. Víc nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.2.15 11:30

Moje sestra dela, je jenom vyucena, nema to pres agenturu ale pres znamou.ted uz je u druhe rodiny. prace je to tezka, zalezi jak na tom jsou ti stari lide zdravotne, ted ma treba babicku s vyvodem a zacina mit demenci, tak je to horsi. platove myslim 15 tis.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.2.15 13:43

Ahoj,
Zkus se podívat na http://www.ams.at/ - zadej si tam např. Pflegehilfe, Pflegehelfer,… a podívej se, jaké požadují zkušenosti a jaké nabízejí platy. Vím i o tom, že hledají hodně pečovatelek/ ošetřovatelek do Poysdorfu (hned za Mikulovem). Hledám v Rakousku práci, bohužel v jiném oboru, tak doufám, že i tak jsem trochu pomohla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat