Brigády v menších prodejnách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigády v menších prodejnách
Dobré odpoledne
Sem tam vídám na prodejnách třeba s bižuterií nebo s módními doplňky v obch. centrech cedule, že hledají brigádníky, zajímalo by mne, jak je to s rozvrhem prac. hodin, když je to třeba na 25 hodin týdně, nebo podobně, včetně víkendů..Uvažuji o tom, zatím jsem se ptala v jednom obchůdku, tam mi prodavačka řekla, že neví, jak to manažer plánuje..Jestli máte někdo zkušenost s podobnou brigádou, uvítala bych nějaké info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Třeba u nás se to plánuje jak je potřeba…jsou-li dovolené, nemoc atd. Myslím, že je to dost individuální a dle rozpisu v dané prodejně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hodně individuální. U nás (kavárna ve velkém obchodním centru) se plánují směny 1× za týden. Všichni mi pošlou flexibilitu na daný týden. Nejdříve dám směny stálým zaměstnancům, kteří potřebují splnit úvazek a zbytek se snažím „spravedlivě“ rozdělit mezi brigádníky. Kamarádka je vedoucí velké prodejny s oděvy a mají to stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, díky za odpovědi, no tak uvidím. Mně trochu mate, že ty obchody mají vlastně otevřeno 7 dní v týdnu na cca 12 hodin, brigáda je určitý počet hodin týdně, tak mi vychází buď kolem 4-5 hodin /den anebo třeba celý víkend v kuse.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to tak, že zaměstnanci na HPP pracují pět dní v týdnu 8 hodin + 2 dny volna. S těmi brigádníky je to různě. Jedna holčina dojíždí 30 km, takže jí nedávám 4 hodinové směny, protože by se jí to nevyplatilo a je ráda za delší směny. Na druhou stranu u nás pracují studenti, kterým nevadí po škole na 4 hodiny přijít. Je to všechno o domluvě a hlavně o ročním období. Teď je klasická povánoční bída, ale před Vánoci jsme tam všichni málem přespávali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vetsinou jsou to 12tky takze by to bylo na dva dny v tydnu oficialne
vetsinou asi vikend
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam brigadnici na prodejne, ale chodi jen za dovolenou, nemoc, strida soboty a pak chodi v dobe vyprodeju, ale to taky zavisi na trzbach. Takze je pak mesic kdy ma opravdu treba jen 2 soboty. Neni to nic pravidelneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba 3-4 hodiny v nejvytížěnější dny. Nebo pokud někdo náhle nemůže přijít na směnu, tak jde brigádník místo něj. Myslím, že ty určené hodiny se moc nedodržují. někdy je brigádník potřeba, jindy má zase o to víc volna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit