Úvazek 0.4 při rodičovské s 16měsíčním - máte některá?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
úvazek 0.4 při rodičovské(dítě 16 měs.) Máte některá?
Pěkné nedělní dopoledne maminky. Byl mi nabídnut 0.4 úvazek v nemocnici - 6 dvanáctek v měsíci, od března. Předběžně jsem to vrchní slíbila, ale stále váhám zda jít, či být doma s dětmi. Penízky navíc se hodí vždycky. A někdy mám sto chutí vypadnout, když prcek začne ječet, pištět, a do toho se přidá zbytek rodiny. Ale nějak jsem si zvykla na to pohodní, že nemusím mít noční. Jste některá ve stejné situaci? Pracujete už při rodičovské? Nelitujete? Děkuji za každý názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sromulenka Pracuji od konce MD a nelituju… pravda mám možnost většinu času pracovat z domova a do práce cca 5× do měsíce, ale ona zas ta práce doma má taky určité nevýhody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U dcery jsem začala pracovat v jejim roce, u syna už v 8 měsících. Bylo to náročné, ale nelituji. Prospělo to všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do práce, kde jsem musela fyzicky být, jsem se vrátila taky brzy. S pomocí rodiny se to zvládnout dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na 0,5 úvazku jsem se vracela, když bylo dceři 13 m., v 18m. to bylo 0,75. Nelituji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych se vrátit tam, kde jsem pracovala před MD. Byl to můj koníček
novorozenecké
Hlídání by bylo. Střídavě s dojížděním k babičce 25 km. Ovšem co se týče syna, není tak klidný, jako, když jsem chodila do práce při dceři v jejich 2 letech. A ještě má plínky. To dcera už dávno chodila na nočník. Bruno je jiný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je partner svolný se zapojit, případně jsou ochotné babičky, neváhala bych. Syn si zvykne. Mladší je taky závislák, myslela jsem, jak beze mě nedá ani ránu, navíc pořád hodně kojený. Pokud tu nejsem, všechno jde bez problémů: na prso si nevzpomene, poslouchá, žádné tyjátry, co zkouší na mě. Já pracuju prakticky celé mateřské, ale mnohem méně - zhruba 15 hodin měsíčně, nepravidelně, částečně z domu, děti většinou tahám s sebou. Tento týden jsem ale musela pracovně na celý den pryč a sama a jak jsem si to užila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sromulenka Bože, bež makat. Pokud nemáš extrémního mamana, který by vyloženě bez tebe trpěl, tak dítě matku za zadelí věčně nepotřebuje. Dobrou mámu nedělá to, že je 24/z h s dítětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také být pracuji v nemocnici na úvazek 0,7,syn má tři a půl dcera rok a půl, buď hlídá manžel díky flexibilní pracovní době nebo moji rodiče, je to náročnější, ale jsem ráda, že jsem se do práce vrátila dřív a nelituji toho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ani dělat nepřestala - rodinná firma. V pátek jsem byla v práci, v neděli mi praskla voda, další neděli nás propustili a od pondělí zase zpátky k práci. Po porodu dělám teda z domova, ale je to čím dál těžší, mládě nedá pokoj, navíc to není velký spáč, takže mi chybí čas. Teď jsem dala malýho (20m) do soukromé školky na 3 dopoledne v týdnu, líbí se mu tam a já můžu v klidu pracovat. T.
- Citovat
- Upravit
Sla jsem od 16 měsíců dcerky na poloviční úvazek. Nelituji a u druhého to udělám stejně. Prospělo to všem. Nikdy bych neměnila.
- Citovat
- Upravit