Práce v cati studiu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zrzana2
7.2.15 13:36

prace v cati studiu

Ahoj holky,
vzhledem k neplánovánemu těhotenství, zjištěnému na pracáku se snažím najít brigádu a to takovou, kterou budu moci dělat až skoro do porodu. Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s pražskými studii. Hlavně mě zajímají nepoctivci a podobně. Nemohu si dovolit aby mi někdo nezaplatil. Oslovila jsem jich více a zatím jsem přijata ve dvou.
 diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zrzana2
7.2.15 13:40

Pro zensky, kterým by se také hodila brigáda. Je to vyplňování dotazníků po telefonu, flexibilní pracovní doba, některé firmy umožní to dělat doma. Platí kolem 80 na hodinu

• Citovat
  • Upravit
10185
7.2.15 14:00

@zrzana2 Já tohle brigádně dělala, průzkum trhu a veřejného mínění po telefonu. Sídlo bylo na Kavčích horách. Je to dost blbárna, některý ty dotazníky jsou šílený, ale je to lepší než prodej po telefonu, to rozhodně. Já dělala pro spolenost GFK Czech. Platili spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
7.2.15 14:01

8o ježiši, to jsou ty nabídky, jak mě neustále štvou?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
7.2.15 14:08

Nic nenabizi, jen dotazniky @WERISKA, máš něco k věci?

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
7.2.15 14:08

@Denisa56 diky

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
7.2.15 14:21

@WERISKA pokud vím, jsou to dotazníky po telefonu pro lidi, kteří o to z velké většiny případů aktivně projeví zájem - např. na netu mají různé účty na vyplňování dotazníků a dají tam souhlas s voláním na uvedené číslo… Navíc za to dostávají ti dotazovaní nějaké body, případně nějaké drobné… Až půjdu na mateřskou, tak o něčem podobném taky uvažuju - jen budu hledat v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
7.2.15 15:39
@zrzana2 píše:
Nic nenabizi, jen dotazniky @WERISKA, máš něco k věci?
:D nemůžu se zeptat. :kytka: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
7.2.15 15:49

Můžeš a rovnou mi můžeš napsat seznam profesi, které bys nedělala nebo tě nějak obtěžují. Ohromne mi to pomaha, poslouchat ze všech stran.

• Citovat
  • Upravit
33155
7.2.15 15:53
@zrzana2 píše:
Můžeš a rovnou mi můžeš napsat seznam profesi, které bys nedělala nebo tě nějak obtěžují. Ohromne mi to pomaha, poslouchat ze všech stran.
:kytka: bylo to první co mě napadlo. Zeptala jsem se. :kytka:
Protože já o ty nabídky, které neustále volají nemám zájem a nemám je ráda. Protože i když tisíckrát slušně řeknu, že nemám zájem…tak druhý den volají znovu. :roll: :roll: :roll:

Ale ted když mi to @JLP vysvětlila, tak ok. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
7.2.15 16:12

Já tě na jednu stranu chápu. Na druhou jsem v situaci, kdy kdybych měla žaludek po telefonu prodávat, jdu do toho. Platí líp a taky jsou vstřícní požadavkům na pracovni dobu. Dalsi varianta jsou pro nas dávky…

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
7.2.15 16:13

Jinak hned v duhem prispevku pisi, že jsou to dotazníky…

• Citovat
  • Upravit
10185
7.2.15 16:46
@WERISKA píše: :kytka: bylo to první co mě napadlo. Zeptala jsem se. :kytka:
Protože já o ty nabídky, které neustále volají nemám zájem a nemám je ráda. Protože i když tisíckrát slušně řeknu, že nemám zájem…tak druhý den volají znovu. :roll: :roll: :roll:Ale ted když mi to @JLP vysvětlila, tak ok. ;) :kytka:

Ty telefonáty s nabídkama jsou otravný každýmu. Já z nouze prošla různýma call centrama a řeknu ti jedno: Nikdo z těch lidí, kteří tam pracují, to nedělá proto, že by si tm splnil svůj profesní sen. Skoro každý to dělá proto, aby měl aspoň nějakou práci a příjem. Samotná ta práce je děsná, operátor je vystavený neustálému stresu, kdy mu nadávají lidi, kterým volá a z druhé strany vedení, že má malé výsledky. Proto je taky v těch centrech taková fluktuace, nikdo tam dlouho nevydrží, většinou je to jen přestupní stanice na překlenutí nějakého obodbí. Tím, že jsem tím prošla, jsem na všechny operátory aspoň slušná, protože vím, čím musí projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
7.2.15 16:49

@Denisa56 já si právě vždy říkám, jak to ty lidi můžou dělat? Že musí mít na tu práci extra žaludek. Já jsem taky slušná, ale někdy to opravdu naštve. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
7.2.15 17:54
@WERISKA píše:
@Denisa56 já si právě vždy říkám, jak to ty lidi můžou dělat? Že musí mít na tu práci extra žaludek. Já jsem taky slušná, ale někdy to opravdu naštve. 8)

On na to má žaludek málokdo, lidi to berou v nouzi největší, ale málokdo to vydrží dělat víc než pár týdnů nebo měsíců. Já před pár lety z nouze do jednoho call centra nastoupila, bylo to na HPP, což pro mě bylo podstatné, jinou práci jsem sháněla marně. Je mi přes padesát, tak o to je to horší. Se mnou tam nastoupilo hodně lidí v mé věkové kategorii i starší, i vysokoškolsky vzdělaných, kteří přišli o práci. Tohle je prostě nouzovka, většina lidí, co to dělá se za to stydí. Ale někdy není na výběr, účty se platit musí a než seděšt doma a plakat, tak je lepší se zakousnout a aspoň něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat