Práce v cati studiu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v cati studiu
Ahoj, někteří se ptali jaké je pracovat v cati studiu. Sama jsem se tam přihlásila, tak vám můžu říct moje zkušenosti. Na začátku projdete dva testovací hovory, musíte se naučit, jak se na daný dotazník dotazovat. V týdnu musíte odpracovat alespoň 10 hodin + za měsíc musíte odpracovat alespoň 4 hodiny přes víkend. Voláte přes počítač, tudíž vám to nebere za telefonování žádné peníze. Potřebujete vlastní notebook a sluchátka. Výplata mi přišla, ale vydržela jsem tam hrozně krátkou dobu… Teď k tomu, co je na tom nejhorší: ZA HODINU OBVOLÁTE KOLEM 57 LIDÍ, NIKDO DOTAZNÍK VYPLNIT NECHCE (protože bývají i na 30 minut a na to nikdo nemá čas.. a když někdo, většinou důchodci začnou odpovídat, tak nesplňují podmínky a dotazník končí). MÁTE MINIMÁLNÍ PLAT A MÁTE ODMĚNY ZA VYPLNĚNÉ DOTAZNÍKY, ALE S TÍM NEPOČÍTEJTE, PROTOŽE SKORO ŽÁDNÝ VYPLNĚNÝ MÍT NEBUDETE. PRÁCE JE VELICE NUDNÁ, VĚTŠINA LIDÍ TELEFON NEVEZME, NEBO JSOU NA VÁS NEPŘÍJEMNÍ. STÁLE POŘÁD JEN VYTÁČÍTE TELEFONY DOKOLA A ČEKÁTE AŽ SE NĚKDO OZVE. Na závěr: PRACOVAT 10 HODIN TÝDNĚ SE NEZDÁ JAKO MOC, ALE UVIDÍTE, ŽE JE TO ŠÍLENÉ. 😬 MŮŽETE TO ZKUSIT JAKO PŘIVÝDĚLEK, ALW MYSLÍM SI, ŽE TAM DLOUHO NIKDO NEVYDRŽÍ. MĚJTE SE A DRŽÍM PALCE V HLEDÁNÍ PRÁCE.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit