Telemarketing a firma Atoda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Telemarketing a firma Atoda
Pracovala jste některá ve firmě Atoda nebo jiné firmě zabývající se telemarketingem? Umožňují pracovat na zkrácenou dobu? A co si myslíte o této práci? A jaké mívají požadavky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tyhle firmy většinou zkrácenou dobu umožňují, máš třeba podmínku odpracovat minimálně 20 hodin týdně, ale jak si je rozložíš, je v podstatě na tobě. Požadavkem je většinou maturita, práce s PC a vlezlost a asertivita
Chvíli se to dělat dá, ale je to o nervy a pokud nejsi fakt super dobrá (rozuměj nemáš obrovský přesvědčovací a splachovací talent), tak žádný zázračný výdělek nečekej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, v Atodě v ČB jsem dělala necelý 4 roky. Kdyby vás něco zajímalo klidně se ptejte
u pohovoru se zkouší zkušební hovor s personalistkama
Je to v pohodě, ale úmrtnost velká. Řekněme, že z 10 nabranejch lidí vydrží tak 2-3 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úvazek si můžete vybrat na 6, 7 nebo 8 hodin. Ale vždy je začátek ráno v 8:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dajdí píše:
Ahoj holky, v Atodě v ČB jsem dělala necelý 4 roky. Kdyby vás něco zajímalo klidně se ptejteu pohovoru se zkouší zkušební hovor s personalistkama
Je to v pohodě, ale úmrtnost velká. Řekněme, že z 10 nabranejch lidí vydrží tak 2-3
Tak to je teda docela přísné
.. Já mám domluvený pohovor, ale nejsem si jistá, jestli to dám… No a třeba, kdyby mi to vyšlo, tak nebudu volat lidi ze svého telefonu? Už bych nechtěla šlápnout vedle, jako u realitní kanceláře
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Co si myslím o telemarketingu
ALe oni tam píšou, že to nebude prodej, tak nevím…
No, snad to žádný prodej nebude, protože prodávat něco a být vlezlá opravdu nechci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zvídalka píše:
ALe oni tam píšou, že to nebude prodej, tak nevím…No, snad to žádný prodej nebude, protože prodávat něco a být vlezlá opravdu nechci..
A co jiného je telemarketing, než nabízení něčeho, co nikdo nehledá?
Telemarketing je něco jiného, než pasivní call centrum, například.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
A co jiného je telemarketing, než nabízení něčeho, co nikdo nehledá?Telemarketing je něco jiného, než pasivní call centrum, například.
Tak v tom případě znamená, že lžou, protože oni tam mají, že to není prodej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavlijna píše: A co si myslíte o této práci?
Nech se tam zaměstnat, zavolej mi a dozvíš se, co si myslím o telemarketingu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zvídalka píše:
ALe oni tam píšou, že to nebude prodej, tak nevím…No, snad to žádný prodej nebude, protože prodávat něco a být vlezlá opravdu nechci..
Ať se to jmenuje jakkoliv a ať slibují cokoliv, tak to BUDE prodej a vlezlé nabízení věcí o které nikdo nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zvídalka píše:
Tak v tom případě znamená, že lžou, protože oni tam mají, že to není prodej.
Dobře, tak tedy ne přímo prodej, ale představování firem a jejich produktů po telefonu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Dobře, tak tedy ne přímo prodej, ale představování firem a jejich produktů po telefonu?
Tak zítra jdu na pohovor, takže se uvidí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Atoda má linky třeba pro bankovní sektor. Založil ji jeden z mých bývalých šéfů. Dřív šéfoval v jednom velkém Call cen. Velkého operátora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit