Stáž ve firmách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ucházela jsem se o Stáže pro mladé, je to něco podobného akorát pro studující myslím. každopádně tam bylo snad 50 zájemců na jedno místo, už si přesně nepamatuju co mi říkal. Šla jsem na pohovor a už po první vteřině jsem věděla, že nemám šanci. Už jsem na žádný další nešla, to radši hledat normální práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pro zaměstnavatele kdysi zajišťovala Management Shadowing, lrogram stínování manažerů pro vysokoškoláky, zajišťovalo to Business Leaders Forum, a pro studenty to byla zajímavá zkušenost i záznam do životopisu. Myslím, že to stále probíhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jednu stáž za sebou, přes web stazevefirmach.cz a v poho. přihlásila jsem se, šla na pohovor, vybrali mě, odstážovala jsem. chtěli kopii nevyššího dosaženého vzdělání a životopis. když jsem hledala práci, tohle běžně chtěli u každého pohovoru a teprve na základě tohoto jsem na pohovor šla… nic zvláštního mi na tom nepřijde ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, můžu se vás, kteří jste stáž podstoupili přes tyhle programy zeptat, jak jste byly spokojeni? Opravdu se jednalo o odbornou praxi nebo to bylo jenom skenování dokumentů a zakládání do šanonů? Koukám, že ty stáže jsou většinou neplacené, tak aby to mělo smysl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Je mi jasný, že to asi bude záviset firma od firmy, ale zajímalo by mě, jaký máte konkrétní zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni kteří máte zkušenost se stáži ve firmách at už jako uchazeč a nebo jako zaměstnavatel nabizejicí stáž. Chtěla bych jsem se na stáž přihlasít, ale protože na uřad práce jdu až za dlouho. Chtěla jsem se zeptat jak a jestli je jiná možnost se na stáž přihlasit než přes uřad. Na jejich strankách se mi ukazalo že zkontaktovat zaměstnavatele mohu až po přidaní všech položek. Což je ale i kopie maturitního vysvědčení, rodné číslo atd…
Což mi jakožto člověkovi, který si chrání své udájé docela nebezpečné přeci jen rodné číslo zaměstnavateli davám až když s ním podepisují smlouvu a ne mu udaje poslat když nemám jistotu zda mě vůbec na stáž přijme.
Takže píšte své zkušenosti