Strach z budoucnosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ja ne, ja mam jeste horsi vize budoucnosti nez to, ze si nenajdu praci. Ja vidim vsude islamisty a predstavuju si fakt hruzy, az si rikam, ze je to tak na chocholouska ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám takové obavy - můžeš si přeci i při mateřské udělat různé kurzy, nástavby a tim svoje možnosti zvýšit.. kdybych plašila, co bude za 5 let, tak se zcvoknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pracuji v lékárně jako farmaceutická laborantka. Titul DiS v tomto oboru jsem si fakt vydřela, ale školu jsem končila už s bříškem. Bylo mi už 27 let. Nemám tedy žádnou praxi a miminka chceme 2, nejlépe co nejdříve po sobě. Místo laborantky v lékárně se zatím dá najít, je jich zatím mírný nedostatek. To je ale jen otázkou času. Mám strach, že až za nějakých 5 let půjdu z mateřské, tak nebudu moct sehnat práci. Na to studium jsem fakt dřela a málem to odneslo mé zdraví a představa, že mi to pak bude k ničemu mě úplně šíleně děsí. Jsem z toho v úplně špatném psychickém rozpoložení a napětí. Máte také takové obavy? Jak je zvládáte?
Ne já takové obavy nemám, i když budu za rok také shánět práce, věřím, že nějakou najdu. I když to zřejmě nebude v mém oboru, musím se s tím smířit, protože mít práci je v dnešní době dost podstatné…Takže se klidně spokojím s tím, dělat uklízečku, prodavačku, neb někde za pásem, hlavně když budu stíhat vyzvedávat holku ze školky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
Ja ne, ja mam jeste horsi vize budoucnosti nez to, ze si nenajdu praci. Ja vidim vsude islamisty a predstavuju si fakt hruzy, az si rikam, ze je to tak na chocholouska
mám to taky tak…Takové budoucnosti se bojím víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
Ja ne, ja mam jeste horsi vize budoucnosti nez to, ze si nenajdu praci. Ja vidim vsude islamisty a predstavuju si fakt hruzy, az si rikam, ze je to tak na chocholouska
Tak to jsme na tom naprosto stejně!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 @lovesmile ale ja uz jsem tak daleko, ze jdem vecer za tmy s detma a naproti jdou 2 chlapi a ja si predstavim, ze to jsou ti zahalenci a unesou nas nebo deti. Nebo jdu spat a zamknu, aby k nam „nemohli“
uz mi z toho totalne hrabe. Ja naopak doufam, ze za pet let bude muj nejvetsi problem to, ze nebudu moct najit praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejný strach s tím rozdílem, že já nemám dodělanou ani střední. Mám dvouletého syna a 1× týdně chodím uklízet. Dodělat si školu si teď neumím představit, ani na to nemám. Vyhlídky mám tedy mizerné, ale práce se vždycky nějaká najde. Myslím si, že ty si stím poradíš hravě
A s dítětem to půjde všechno líp, je to můj hnací motor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
@dendule4 @lovesmile ale ja uz jsem tak daleko, ze jdem vecer za tmy s detma a naproti jdou 2 chlapi a ja si predstavim, ze to jsou ti zahalenci a unesou nas nebo deti. Nebo jdu spat a zamknu, aby k nam „nemohli“uz mi z toho totalne hrabe. Ja naopak doufam, ze za pet let bude muj nejvetsi problem to, ze nebudu moct najit praci.
Hele já s takovými obavami taky usínám, ale snažím se to nepřipouštět a na jednu stranu, od té doby, co tohle všechno začalo si víc užívám každé chvilky s rodinou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To teď nevymyslíš, tak to nech koňovi. Je pravda, že jako laborantka bez praxe a se dvěmi malými dětmi se ti bude práce hledat o něco hůř, ale co už. Život je o náhodách, třeba se ti něco někde naskytne za 5 let, ani nebudeš vědět jak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, kdo ví, co bude zítra. Co už, vzdělání nějaké máš a to, co bude za 5 let, kdo ví. Užívej si rodinu, děti, a práce ti neuteče, neměl obavy.
- Citovat
- Upravit
A co jsi delala pred studiem? ted pracujes nebo jsi doma?
jinak k tem obavam z budoucnosti. ja mam strach o zdravi, pokud budem vsichni zdravi, tak vsechno ostatni nejak zvladnem.
no a bat se, ze mi v noci islamisti zaklepou na dvere, ehh? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 píše:
Ne já takové obavy nemám, i když budu za rok také shánět práce, věřím, že nějakou najdu. I když to zřejmě nebude v mém oboru, musím se s tím smířit, protože mít práci je v dnešní době dost podstatné…Takže se klidně spokojím s tím, dělat uklízečku, prodavačku, neb někde za pásem, hlavně když budu stíhat vyzvedávat holku ze školky
Jo, to víš, to tě od toho pásu pustí, aby jsi to stihla a ještě tě pochválí. Zpravidla se jedná o 2 - 3 směnný provoz. A prodavačka to samé, popř. otvírací doba od 9 do 17 hodin… A uklizečka se také přizpůsobuje požadavkům firmy, tak buď před tím, než dorazí zaměstnanci, nebo až odejdou.
Jojo, všichni zaměstnavatelé jsou nažhavení, aby přijímali do pracovních poměrů maminky s malými dětmi a ideálně na zkrácený úvazek!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji v lékárně jako farmaceutická laborantka. Titul DiS v tomto oboru jsem si fakt vydřela, ale školu jsem končila už s bříškem. Bylo mi už 27 let. Nemám tedy žádnou praxi a miminka chceme 2, nejlépe co nejdříve po sobě. Místo laborantky v lékárně se zatím dá najít, je jich zatím mírný nedostatek. To je ale jen otázkou času. Mám strach, že až za nějakých 5 let půjdu z mateřské, tak nebudu moct sehnat práci. Na to studium jsem fakt dřela a málem to odneslo mé zdraví a představa, že mi to pak bude k ničemu mě úplně šíleně děsí. Jsem z toho v úplně špatném psychickém rozpoložení a napětí. Máte také takové obavy? Jak je zvládáte?